Reklamevideo deles igen og igen: Her bryder julehyggen pludselig ud i Føtex

En reklamefilm fra Føtex spreder julestemning på Facebook, hvor den hitter lige nu med over 600.000 visninger.

Selvom julen skal være en hyggelig tid, så kan den ofte være fyldt med stress og jag, især når julemaden skal købes ind. Men for kunderne i Føtex i Storcenter Nord i Aarhus blev juleindkøbet sat på pause for en kort stund, da både ansatte og kunder brød ud i – tilsyneladende – spontan sang.

Det var dog slet ikke så tilfældigt.

Vokalbandet SONO havde i samarbejde med Føtex planlagt julesangen, og videoen af episoden er lagt ud på supermarkedets Facebookprofil, hvor den på kort tid er blevet delt over 1100 gange og set mere end 600.000 gange.

- Det var en super oplevelse som fik én til at stoppe op nyde det dygtige a cappella kor, skriver Lucky Susanne i kommentarsporet på Facebook.

Se hele julereklamefilmen med Dean Martins juleklassiker ’Let it Snow’ her.

En reklamefilm fra Føtex spreder julestemning på Facebook, hvor den hitter lige nu med over 600.000 visninger.

Et kendt fænomen

Eventen kan betegnes som en slags flash mob, der er et koncept, hvor en gruppe mennesker samles på et offentligt sted for at bryde ud i dans eller sang - uden at folk omkring dem ved, hvad der foregår.

En lignende episode fandt sted sidste år, hvor vokalistgruppen Vocalicious blev hyret til at bryde ud i sang flere steder i myldretrafikken på Frederiksberg i anledning af Spil Dansk-dagen. Blandt andet her i metroen mod Flintholm, hvor en tilfældig passager fangede det hele på kamera.

- Det var sådan en fed oplevelse at få på slutningen af ugen, hvor alle er ved at løbe lidt tør for energi. Folk smilte og sang med, og stemningen var rigtig hyggelig, fortæller Andrea Mørk til TV 2.

Spontan fællessang

Fællessang kan dog også opstå helt spontant. Det var tilfældet, da engelske Neil Francis brød ud i sang på en perron i London. Han havde netop været til koncert med bandet Erasure, da han indledte, hvad der udviklede sig til én stor fællessang på stationen Kentish Town i det nordlige London.

Herunder kan du se, hvordan det lød, da hele perronen af entusiastiske musikfans gav sig fuldt ud i den spontane skønsang.