Sønderjyske Dennis går viralt: - Hvor bor du henne i Silvan, Andemad

Landmanden Dennis taler syngende sønderjysk, og det kan til tider være svært at forstå.

Dennis havde helt sikkert regnet med en masse omtale, da han tilmeldte sig til 'Landmand søger kærlighed'. Men han havde ikke regnet med, at han ville gå viralt for sin særlige dialekt.

En filmklipper på det produktionsselskab, der laver 'Landmand søger kærlighed' til TV 2, har stykket en lille video sammen med Dennis og tekstet den med noget lidt andet, end det sønderjyden faktisk siger.

- På mit arbejde laver vi et TV-program der hedder 'Landmand søger kærlighed', hvor der er en sønderjyde, der hedder Dennis. Jeg synes, han er mega svær at forstå, når han taler sønderjysk, så derfor har jeg lavet undertekster, så alle kan følge med, skriver han i teksten til videoen.

Videoen kom på Facebook for knap et døgn siden, og er i den grad gået viralt. Den er nemlig i skrivende stund blevet afspillet over 730.000 gange og delt over 7.500 gange.

Du kan se den øverst i artiklen.

Forstår du sønderjysk?

Da 'Landmand søger kærlighed' i efteråret blev sendt på TV 2, blev der også bemærket, at sønderjysk til tider kan være svært at forstå.

Derfor lavede TV 2 en sprogtest, som du kan tage her.

Tag testen: Kan du forstå sønderjysk?

Sådan tilmelder du dig

Allerede nu er man atter gået i gang med at udvælge landmænd til en spritny sæson.

Så er du landmand og virkelig gerne vil finde en kæreste eller kender du en landmand, der har brug for at finde kærligheden, så tøv ikke med at sende en mail til landmand@blu.dk.