Er det den nye Gangnam Style? Japaner nedlægger internettet med sær sang

Den giver ingen mening, men derfor kan millioner af mennesker stadig grine af det.

Så sker det - måske - igen. 

For få år siden blev verden tæppebombarderet med koreanske Psy og hans sang 'Gangnam Style'. Verden blev aldrig helt sig selv igen, og millioner dansede rundt med armene over kors imens de sang noget, som vist nok var koreansk. 

Nu ser det ud til, at verden igen gør sig klar til endnu en sang fra Asien. Denne gang fra Japan, hvor Dj Piko-Taro har skabt sangen 'PPAP' eller 'Pen-Pineapple-Apple-Pen' (pen-ananas-æble-pen), skriver BBC.

Videoen blev lagt på Youtube i lørdags, hvor den siden er blevet set lidt over 12 millioner gange. 

Men det er ingenting i forhold til Facebook, hvor videoen er blevet set knap 60 millioner gange på fem dage, og er blevet delt over én million gange.

Den er et fænomen, som virkelig forstår at skabe opmærksomhed

ekspert i sociale medier, Thomas Bigum

Du kan høre sangen herunder.

Dj Piko-Taro er i virkeligheden den japanske komiker Kazuhiko Kosaka.

- Den er et fænomen, som virkelig forstår at skabe opmærksomhed, siger ekspert i sociale medier, Thomas Bigum.

Han fortæller, at for at en video skal blive set af så mange mennesker og gå viralt, så er der nogle parametre, som skal være opfyldt.

- Den her sang og video opfylder alle parametre for at gå viralt. Den har blikfang, vi forstår ikke umiddelbart, hvad der sker og den er sjov. Det gør, at vi gerne vil dele den med vores venner, for det er sjovere at grine sammen. Sidst, men ikke mindst, så er den blevet delt af et stort humorsite på Facebook, hvor folk nærmest bare sidder og venter på noget sjovt, siger han.

Thomas Bigum tvivler dog på, at 'PPAP' bliver den næste 'Gangnam Style'.

- Psy var jo en etableret musiker, og det var en rigtig sang. Den her er mere en sketch, så den vil hurtigt toppe, og så vil folk glemme den igen.

Hvis du ikke kan huske 'Gangnam Style', så kan du høre den lige her.

Afstemning