Viralt

Bedste venner blev adskilt fra hinanden: Facebook-opdatering ændrede alt

De to forældreløse kinesiske børn Dawson og Hannah var uadskillelige, inden den ene af dem blev adopteret.

Hannah og Dawson, på henholdsvis fire og tre år, fra Kina er begge forældreløse. De havde boet sammen på et kinesisk børnehjem, siden de begge kun var nogle få måneder gamle.

De havde et unikt bånd sammen, holdt altid i hånd hele tiden og kaldte hinanden for bror og søster.

Det skriver CBS Dallas

Da Hannah blev adopteret af Sharon og Christopher Stykes fra Texas, var det amerikanske par klar over det tætte forhold mellem de to forældreløse børn.

På samtlige billeder som Sharon og Andy havde modtaget fra børnehjemmet inden adoptionen, sad de to små kinesere ved siden af hinanden.

- De har begge haft så få faste rammer i deres korte liv, men de havde hinanden i de første leveår, siger Sharon Sykes til CBS Dallas.

Og den amerikanske mor glemte ikke den lille Dawson, da hun havde modtaget sin adoptivdatter.

Fandt forældre på Facebook

Hun lavede en Facebook-opdatering, hvori hun forklarede situationen, og det tog ikke lang tid før, hun fik en tilbagemelding fra en nabofamilie.

Amy og Christopher Clary havde selv tidligere været fosterforældre og ønskede at adoptere et barn.

Således gik det til, at Dawson ankom til DFW International Airport i Dallas den 9. september med sin nye familie. I lufthavnen stod Hannah klar til at modtage ham.

De to små venner havde ikke set hinanden i 11 måneder og i videoen øverst i artiklen, kan du se, hvordan det gik til, da de to igen blev genforenet. Gensynsglæden er hvert fald ikke til at tage fejl af.

- De må have krammet hinanden 400 gange og blev ved i omkring 20 minutter, siger Amy Clary til CBS Dallas.