Viralt

Autistisk dreng skrev fødselsdagskort til sig selv: Så tog moderen affære på Facebook

En mors rørende opdatering på Facebook betød at hendes autistiske modtog 20.000 kort ved sin 15-års fødselsdag.

15-årige Ollie Jones gjorde sin mor mere end almindeligt ked af af det, da han lavde to fødselsdagskort til sig selv, fordi han ikke regnede med, at han ville modtage bare et enkelt et fra nogen som helst. Det skriver engelske Daily Mail.

Hans mor, Karen, valgte derfor at lave en gribende appel på Facebook, hvori hun spurgte fremmede mennesker om at sende fødselsdagskort til sin søn.

Hun havde dog ikke regnet med, det udfald hendes lille opdatering medførte.

Ollie Jones blev 15 år lørdag den 27. august og modtog omkring 20.000 kort, beskeder og gaver fra hele verden.

Det er flere end de 17.000 kort Dronning Elizabeth modtager hvert år fra hele verden på sin fødselsdag. 

De mange kort begyndte at komme torsdag, og derefter kom der bare flere og flere. Hele huset var fyldt fra gulv til loft med lykønskninger.

Karen er ikke klar over præcist hvor mange fødselsdagskort, der er ankommet til deres hjem, men hun fortæller, at det er mindst 20.000 og flere hundrede gaver som for eksempel en X-box-spillekonsol, som var afsendt fra Saudi Arabien.

Ligeledes ringer telefonen i det lille hjem i engelske Exmouth uafbrudt med lykønskninger.

 - Min søn lavede to fødsdagskort til sig selv. Han har ingen venner på grund af sin autisme, og da jeg så at han havde lavede to kort til sig selv, var jeg sønderknust, siger alenemoren til Daily Mail.

- Jeg tænkte, at man måske kunne prøve at skaffe ham lidt flere fødselsdagskort i år. Så jeg lavede en lille opdatering på Facebook, hvori jeg spurgte folk om at sende ham fødselsdagskort, og nu får jeg beskeder fra hele verden, siger Karen.

Den første dag kom der 50 kort, men så begyndte der at komme titusindevis af kort.

- Alt jeg kan sige er tak. Den venlighed og hjælpsomhed som er strømmet til os er fænomenal.