Viralt

Mini-målscorers mor fortæller historien bag viralt hit: - Han aner ikke, han er kendt

Axel Gregersens mor og far havde ikke regnet med, at deres fireårige søn ville blive et viralt hit.

Camilla Gregersen lod sin fireårige søn blive interviewet og filmet til Vildbjerg Cup i weekenden. Træneren vidste allerede med det samme, at TV/MIDT-VESTs indslag blev et viralt hit. Anderledes var det for Axels forældre.

- Vi regnede ikke med noget, og vi går egentlig heller ikke op i det, men det er nu alligevel fascinerende med de sociale medier, fortæller Camilla Gregersen, der er mor til fireårige Axel, til TV 2.

Men det blev i den grad et viralt hit. I skrivende stund har klippet over 500.000 afspilninger og næsten 20.000 likes.

Se Axel Gregersens jubelspring øverst i artiklen.

Livsbekræftende

Hun er overbevist om, at det er Axels umiddelbare glæde og jubel, som rammer folk lige i hjertet.

- Børn er jo søde og livsbekræftende, fordi de i den alder ikke kan instrueres til at være på en bestemt måde, siger hun og tilføjer:

- I hvert fald slet ikke Axel. Ham får man ikke lige til noget, han ikke vil.

Intet kendskab til popularitet

Derfor valgte Camilla Gregersen og hendes mand også at holde sig i baggrunden, da Axel og de andre børn blev filmet og interviewet.

Det er selvfølgelig ikke gået familien Gregersens næse forbi, at det yngste familiemedlem hitter helt vanvittigt på Facebook - måske lige bortset fra Axels næse.

- Når man er fire år, ved man ikke, hvad 100.000 afspilninger er. Han kan tælle til hundrede og måske forestille sig, hvor mange mennesker det er. Men han ved ikke, at han er et viralt hit.

Se hele indslaget herunder.

Ved, hvordan man jubler

Camilla Gregersen beskriver sin søn som en 'rigtig levemand, der ved, hvordan man jubler'. Og heldigvis er hans storebrors lokale fodboldklub Aalborg Freja rigtig søde til at inkludere de børn, der er vilde med fodbold, men ikke gamle nok til at spille kamp.

Derfor spiller han nu to gange om ugen - den ene dag er det med børn på hans egen alder, og den anden dag er det med børn, der er et år ældre.

Camilla Gregersen fortæller om en anden episode, hvor Axel Gregersen ikke kunne holde sin jubel tilbage. Her var han så heldig, at han var blevet inviteret med til fodboldkamp. Hans første fodboldkamp.

- Axel er så heldig, at han scorer et mål, og her jublede han simpelthen så meget oppe ved målet, at træneren måtte råbe, at han skulle fortsætte med at spille, fordi der var ved at blive scoret nede ved hans eget holds mål.

Axel Gregersen er - på trods af, at han kun er fire år - virkelig opslugt af fodbold og har en meget stærk vindermentalitet.

- Det handler om at vinde. Hans storebror er rigtig god til fodbold, hans storesøster er rigtig dygtig til atletik, og hans far var tidligere en dygtig svømmer, så måske har børnene det ikke helt fra fremmede.