Viralt

Far og søns bilvideo tager nettet med storm: Lagde den bare ud for sjov

En simpel køretur med hyggesang for far og søn er blevet et viralt hit på nettet verden over. Duoen er overvældet over den positive respons.

Det var egentlig en helt almindelig dag for Matt Clayton og sønnen Archie, da de forleden besluttede sig for at optage en af deres yndlingsbeskæftigelser.

De havde været ude at handle, og på turen hjem til huset i Faversham i Storbritannien satte Matt Clayton en klassiker med Frank Sinatra og Sammy Davis Jr. på anlægget. Og så begyndte far og søn at gøre det, de elsker at gøre sammen – synge.

Matt Clayton besluttede sig for at optage duetten – ”Me and My Shadow” – og lagde den for sjov på nettet, så venner og bekendte kunne se den.

Men det skulle hurtigt vise sig, at der var langt flere, der elskede videoen. 

Siden den blev offentliggjort, er den blevet delt på de sociale medier i hele verden, og alene på Youtube er videoen blevet set næsten 400.000 gange. I alt er videoen set mere end 7 millioner gange.

Den 36-årige far fortæller, at han og sønnen, der er seks år gammel, deler musiksmag og ofte synger sammen.

- Archie har altid sunget de sange, jeg lytter til, og Frank (Sinatra) er en af mine helt store favoritter. Archies favoritsang er ’My Kind Of Town’. Det er ikke én, jeg synger, så han har helt klart sin egen mening om, hvad han kan lide, siger Matt Clayton.

Matt Clayton synger i sin fritid i swingorkestret ’Our Way’, og derfor har han sunget med sin søn i årevis.

Du kan se den livsbekræftende duet i videoen øverst på siden.