Viralt

Se forvandlingen fra dreng til mand: Har taget selfies i over otte år

Hugo Cornelliers billeder viser på to minutter forvandlingen fra en 12-årig dreng til en ung mand på 20.

I bedste 'Boyhood'-stil har canadieren Hugo Cornellier dokumenteret sin opvækst foran computeren i over otte år.

Med det samme blik og neutrale udtryk, har han skabt en YouTube-video, hvor mere end 2000 billeder på blot to minutter viser hans forvandling.

Videoen er hurtigt blevet populær - over en halv million gange er den indtil videre blevet set, siden den blev lagt på nettet for to dage siden. Du kan se videoen her:

 Selv skriver Hugo på sin profil, at der ligger et kæmpe arbejde bag billederne. 

- Jeg er så spændt på endelig at vise jer alle, hvad jeg har arbejdet på. At ensrette alle mine selfies er klart det mest tidskrævende personlige projekt, jeg nogensinde har påtaget mig. 

Han forklarer, at han har været nødt til at redigere, tilpasse og retouchere hvert eneste af de mere end 2000 billeder. Derfor er Hugos øjne i videoen altid det samme sted, og de mørke billeder er blevet gjort lysere.

Den unge canadier har gennem årene vist sine billeder og forvandling frem på flere YouTube-videoer, og han har også kastet sig ud i et skæg-projekt, hvor han over 150 dage lod skægget gro. Det tog han et billede af hver dag, og hvordan det gik, kan du se her.

Vil aldrig stoppe

Selv om Hugo Cornellier er tilfreds med resultatet, så fortsætter han med at tage billeder af sig selv i fremtiden.

- Projektet er nu alt det, jeg ønsker, det skal være. Vi ses ved 10-års-markeringen ;) dette er et løbende projekt! Jeg vil aldrig stoppe med at tage billeder. Aldrig, skriver han på sin YouTube-kanal.

Til de selfie-interesserede, så forklarer canadieren i en anden video, hvordan han både tager og tilpasser billederne. Den kan du se her: