Kan ikke tro sine egne ører: Vild med Dans-vært mobbes for åben skærm

Sarah Grünewalds facebook-opslag bliver stordrillet i Klipfiskerne, hvor også hendes veninder og hendes mands erhverv får med grovfilen.

Felix Schmidt er vært, når 'Klipfiskerne' er fredag atter tilbage med masser af bizarre klip fra internettet.

Han får som sædvanlig hjælp af holdkaptajnerne Lasse Rimmer og Thomas Warberg.

Sidstnævntes hold, bestående af komikeren Nikolaj Stokholm og tv-vært Joakim Ingversen, skal gætte, hvilket videoklip Sarah Grünewald fra modstanderholdet har delt på Facebook.

Warbergs holds får tre valgmuligheder:

Et videoklip med en mand, der bliver forskrækket af en bjørn, ét med en person, der kommer til at vælte en hel teatersal fyldt med klapstole og et klip med en lillebitte DJ, der har overraskende meget rytme.

- Jeg kan rigtig godt lide Sarah, men jeg kan godt forestille mig, at hun har nogle rigtig irriterende veninder, og jeg tror de ville blive rigtig glade for det sidste klip, argumenterer Thomas Warberg.

Sarah Grünewald er nu ikke helt enig i Warbergs udlægning af veninderne og kalder den højtråbende komiker for 'tarvelig'.

Mens Warbergs hold forsøger at komme frem til et svar, kommer det frem, at Sarah Grünewalds mand blandt andet arbejder som diskjockey.

Det er en oplysning, der kommer bag på Thomas Warberg.

- Er det på et mobildiskotek?, spørger holdkaptajnen spøgefuldt.

Den bemærkning får Vild med Dans-værten Grünewald op af sædet.

- Nej, helt ærlig Warberg, hvor er du tarvelig. Mine veninder er spelt-piger, og min mand kører rundt med et mobildisko?, spørger hun retorisk.

Fødsel med skumdisko og mikserpult?

Nikolaj Stokholm tror også, at det er klippet med den lille DJ, Grünewald, der ventede sit første barn under optagelserne af programmet (hendes søn Luis, blev født i marts 2016, red.) har smidt på Facebook.

- Sådan én vil jeg gerne have! Bare den ikke kommer ud med pult, forstiller Nikoklaj Stokholm, at Vild med Dans-værter har tænkt.

- Vandet er gået, og der er skumfest hernede, byder Warberg ind med, med henvisning til de populære fester, hvor DJs spiller for et dansegulv dækket i sæbebobler.

Herunder er det opslag Sarah Grünewald delte på sin Facebook-profil:

I programmet afslører 'Tomgang'-skuespilleren, at hun er meget fascineret af den unge DJ fra videoklippet.

- Jeg har fulgt ham efterfølgende, afslører den dengang gravide Grünewald.

Den oplysning får straks Nikolaj Stokholm til at spørge ind til, hvad drengens forældre mon siger til at Grünewald følger ham?

Og det er dråben, der får bægret til at flyde over for den tidligere model, der grinefærdig udbryder:

- Jeg synes det er sådan en tarvelig start for mig det her.

Ugens udgave af Klipfiskerne handler - udover voksenmobning - blandt andet også om hvordan skildpadder lyder når de parrer sig.

Se Klipfiskerne hver fredag klokken 20:00 på TV 2 eller allerede nu på TV 2 PLAY