Viralt

Kom til at sende katten med posten: Overlevede otte dage i kasse med dvd’er

En britisk kvinde kom ved et uheld til at sende sin kat med pakkepost. Først otte dage senere blev de genforenet.

Britiske Julie Baggot var - ud over at være ejer af katten Cupcake - også indehaver af en masse dvd’er, hun ikke længere skulle bruge, og besluttede sig derfor for at sætte dem til salg på internettet.

Heldigvis for hende sad der en køber klar bag tasterne i Worthing, West Sussex - knap 400 kilometer fra Baggots hjem i Falmouth, Cornwall.

Derfor fandt Julie Baggot en stor papkasse frem, og begyndte at pakke de solgte dvd’er i den. Kassen blev omhyggeligt forseglet, kørt på posthuset og sendt på vej mod køberen i Worthing.

Men pludselig kunne Julie Baggot ikke længere finde Cupcake, hendes elegante siameserkat. I håbet om at finde katten hang Baggot billeder op i hele byen.

 - Det var den mest forfærdelige følelse, da jeg opdagede hun (Cupcake, red.) var væk. Vi ledte alle vegne, fortæller Julie Baggot ifølge The Guardian.

Siameserkatten Cupcake overlevede otte dage i en papkasse med dvd'er.

Otte dage senere og 400 kilometer øst for Baggot var køberen i færd med at pakke kassen med dvd’er ud, da der til hans store overraskelse sprang en tynd, skræmt kat ud af papkassen.

Den mildt sagt målløse køber tog kontakt til dyreværnsorganisationen RSPCA, der hentede katten og fik den undersøgt på dyrehospitalet Grove Lodge.

Her fandt man via en chip i kattens øre frem til, at det var Julie Baggots Cupcake, der havde forvildet sig ned i kassen med dvd’er.

 - Jeg anede ikke, hun var derinde. Det lille pus, hun må være faldet i søvn derinde, fortæller Julie Baggot til BBC.

Cupcake blev ved uheld fragtet over 400 kilometer med pakkepost.

Se Cupcake og Julie Baggot blive genforenet i det rørende videoklip øverst i artiklen.

Heldigvis blev Cupcakes kærlighed til kasser ikke skæbnesvanger, men det kunne være endt galt.

 - Cupcake var meget dehydreret, og selvfølgelig meget bange, fortæller Ben Colwell fra Grove Lodge Dyrehospital og fortsætter:

- Når katte ikke spiser i et par dage kan de få gulsot, men Cupcake var fin og lyserød. Så hun er meget heldig.

Ja til kasser, nej til agurker

Alle der har haft en kat, ved hvor meget de holder af at krybe ind i kasser, men ligeså meget som de elsker papkasser, ligeså bange er de åbenbart for agurker.

For i en række virale videoer, der hittede i 2015, skræmte katteejere deres små pelsdyr ved at gemme en agurk bag dem.

- Årsagen er, at formen på en agurk minder rigtig meget om en slange, og derfor bliver katten bange, forklarede dyrlæge Johan Mikkelsen til TV 2 ved den lejlighed.

Se de mange skræmte katte i klippet herunder: