Viralt

Viralt hit: Sådan vasker du dig - ordentligt - inden spabadet

En islandsk turistvideo, der instruerer i god hygiejne inden spabadning, hitter lige nu på nettet.

En ny, alternativ instruktionsvideo fra Island skal nu lære turister, hvordan man sørger for at have god hygiejne, inden man hopper i et spabad.

I videoen, der har fået opmærksomhed i flere udenlandske medier, forklarer 52-årige Gudmundur Karl Jonsson, der er ’chef for spa-etikette’, hvordan man gør sig klar til én af islændingenes yndlingsbeskæftigelser; spabad.

I videoen forklarer 52-årige Gudmundur Karl Jonsson, der er ’chef for spa-etikette’, hvordan man gør sig klar til én af islændingenes yndlingsbeskæftigelser; spabad.

- Vi går meget op i hygiejne, og alle skal tage et bad, før de går ind i pool-området, siger Gudmundur Karl Jonsson i instruktionsvideoen.

Alle er lige i spabadet

Til formålet har Gudmundur Karl Jonsson skaffet en nøgen frivillig, der viser, hvordan man skal vaske sig grundigt, inden man er klar til et afslappende spabad. Gudmundur Karl Jonsson har sågar en lille huskeremse, man kan se i videoen øverst på siden.

En ny, alternativ instruktionsvideo fra Island, der lærer turister, hvordan man sørger for at have god hygiejne, inden man hopper i et spabad, hitter på nettet.

Komfortabelt placeret i det varme vand forklarer Gudmundur Karl Jonsson i videoen også, hvorfor spabadning har en speciel plads i islændingenes hjerter.

- Her er vi alle lige, og der må tales om alt, siger Gudmundur Karl Jonsson i videoen.

Videoen er lavet af Islands officielle turistinformationsservice, Visit Iceland, og er en del af et nyt reklamefremstød, der har fået navnet ’Iceland Academy’. Reklamefremstødet skal tiltrække flere turister.

Island er blandt andet kendt for sine vulkanudbrud, der tiltrækker turister fra hele verden. I december sidste år blev landet ramt af den værste orkan i 25 år. Det kan du se mere om i videoen herunder: 

Du kan læse mere om de alternative videoer på Visit Icelands hjemmeside.

Du kan se den alternative instruktionsvideo i videoen øverst på siden.