Viralt

Han vil forbyde popcorn i biografer

En 39-årig englænder har startet en digital underskriftindsamling for at forbyde popcorn i alle Englands biografer.

Mike Shotton bor i Newcastle i det nordøstlige England, og efter at have fået adskillige filmoplevelser forpurret af lyden og lugten af knasende popcorn, har han startet en indsamling for at få indført et forbud mod popcorn i biografer, det skriver engelske Express.

Det var en dårlig oplevelse ved visningen af den nye Star Wars: The Force Awakens, der efter flere års frustration over lyden og lugten af popcorn i biografer fik Mike Shotton til at tage affære. 

Et af Mike Shottons argumenter er, at man som biografgænger konstant bliver mindet om, at man skal være stille under visningen af en film, for derefter at blive tilbudt den ifølge englænderen mest larmende snack på markedet.

Lang vej igen

I den digitale underskriftindsamling, Mike Shotton har startet på hjemmesiden petitionbuzz.com, skriver han:

- Jeg beder jer nu om at bakke mig op, og hjælpe mig med at fortælle biografkæderne, regeringen og resten af verden, at vi ikke længere er klar til at lade frådende popcornelskere ødelægge vores filmoplevelser.

Underskriftindsamlingen har dog ikke taget fart endnu, således har 227 mennesker i skrivende stund skrevet under.

Underskriftsduel

En popcorn-elsker blev forarget over Mike Shottons plan om at forbyde biografsnacken, så han lancerede en modindsamling, der argumenterede for at popcorn er en ’essentiel del af biografoplevelsen’.

Mike Shotton var ikke sen til at tage udfordringen op, og aftalte derfor en underskriftsduel, hvor de to modstandere fik en deadline, hvorefter personen med færrest underskrifter skulle trække sin underskriftindsamling.

Mike Shotton trådte ud af duellen som sejrsherre, da han ved deadline vandt med 106 underskrifter mod modstanderens 92.

Englænderen har nu planer om at rejse rundt i landet og gøre kampagne for sin underskriftindsamling blandt andet ved at uddele flyers.

I videoen nedenfor forklarer Mike Shotton, hvorfor han mener, at popcorn skal forbydes i biografer: