Årets mest sete: Her ser livredderen hvad ingen andre ser - gør du?

Er det en dansende baby, en syngende hund eller et kæmpe fly? Vi har fundet de mest sete virale hits på tv2.dk i 2015.

Året går på held og vi nærmer os den 31. december. Det betyder også, at vi her på tv2.dk ser tilbage på, hvilke historier der var de mest populære og som I brugere klikkede mest på.

Det tæller også de mest sete virale klip. Hver uge kan man se op til flere mærkværdige videoklip på tv2.dk, der alle har det til fælles at de har taget internettet med storm i større eller mindre grad.

Ofte så indbefatter det dyr, små børn eller vilde maskiner. Herunder har vi samlet de fem mest sete virale klip på tv2.dk i 2015.

Her ser livredderen, hvad ingen andre ser

Årets mest sete virale videoklip er fra juni, hvor det var ved at gå helt galt for en lille dreng i en swimmingpool. Drengen mister kontrollen over sin badering og er ved at drukne, men heldigvis er en livredder med et skarpt øje til stede på trods af en propfyldt pool. 

Babys fryd går verden rundt: Får briller og ser mor og far for første gang

Tilbage i juli gik en lille baby viralt på internettet. Den kun 11 måneder gamle Piper Verdusco viste sig at være ekstremt langsynet, og derfor fik hendes forældre specialdesignet et par babybriller til hende. Reaktionen fra lille Piper var umiddelbar og frydefuld, da hun fik sine nye briller på og for første gang kunne se verden helt klart.

Virkelighedens Simba: Hør løvebrølet, der har taget verden med storm

Som nævnt i introduktionen er det ofte videoklip med små børn eller dyr, der går viralt på internettet. Og det tredje mest sete virale klip på tv2.dk i 2015 er ingen undtalelse. Her er det en lille løveunge, der forsøger sig med et brøl, der kunne minde om Simba fra Disney-tegnefilmen ’Løvernes Konge’. 

Fræk Spies-reklame går verden rundt: Det skriver de udenlandske medier

Rejseselskabet Spies kom på alles læber i 2015, da de lancerede en reklamefilm, der hittede vildt på de sociale medier. Med sloganet 'Do it for Mom' forsøgte Spies at lokke den ældre generation af danskere til at investere i fremtiden. Det skulle være ved at købe en aktiv ferie til deres børn under sydens sol, så der kommer gang i formeringslysten. Det var noget der for alvor gave genlyd udenfor de danske grænser. 

Her lander verdens største passagerfly i stærk sidevind

Den sidste video på denne top 5 over de mest sete virale videoklip på tv2.dk i 2015 er en kæmpe maskine. Airbus A380 er verdens største passagerfly og her har den tyske flyspotter Martin Bogdan filmet den store maskine lande i stærk modvind i lufthavnen i Düsseldorf. Heldigvis endte det hele lykkeligt.