Her er 'Venner'-klippet der blev terror-censureret

Selv om det nu er over 11 år siden, at 'Venner'-serien stoppede på tv-skærmen, kan den stadig få nettet til at syde.

Lige nu bliver et bortcensureret klip fra afsnittet "The One Where Rachel Tells Ross" eksempelvis delt flittigt på de sociale medier. Det skriver Huffington Post.

I den fraklippede scene er Monica og Chandler ankommet til lufthavnen for at tage på bryllupsrejse, da Chandler laver en dårlig joke om en bombe midt under security-tjekket. I samme sekund bliver han pågrebet af et par sikkerhedsvagter og bragt i forhør. Og i ægte 'Venner'-stil eskalerer situationen naturligvis lynhurtigt for det nygifte par. (Se uddrag fra scenen i videoklip øverst).

Det pågældende 'Venner'-afsnit blev sendt på tv bare to uger efter terrorangrebet d. 11. september 2001, og man valgte derfor at fjerne lufthavnsscenen og et par andre scener, der kunne vække anstød. Men i 2007 blev fraklippene uploadet til Youtube med følgende tekst:

"Som en del af seriens historie, håber vi, at scenerne nu kan ses i den ånd, som de oprindeligt var tiltænkt," lyder det bl.a. i rulleteksten, som indleder klippet.