Vil lokke baby til at sige 'mama' - hunden gør det i stedet

En lækkersulten hund fra Utah, USA, overraskede sine ejere ved at sige ’mama’ i håbet om en godbid.

Det er Andrea Diaz-Giovanini, hundens ejer, der har lagt episoden med den talende hund på YouTube, hvor den på en uge er set mere end to millioner gange.

I videoen forsøger Diaz-Giovanini at få sønnen Samuel til at sige "mama" ved at lokke ham med noget mad. Men ved siden af den ni måneder gamle dreng har hunden, der hedder Patches, allerede lugtet lunten og bjæffer nogle lyde, der til alles overraskelse lyder som ’mama’.

- Samuel havde sagt "dada" mange gange den uge, så vi gjorde alt, hvad vi kunne for også at få ham til at sige "mama", fortæller Andrea Diaz-Giovanini ifølge ksl.com.

Ifølge samme medie er Diaz-Giovanini efterfølgende blevet kontaktet af 'America’s Funniest Home Videos' med henblik på at medvirke i det kendte tv-program.

Til sidst i videoklippet langer lille Samuel ud efter Patches - som var han irriteret over, at hunden kan sige det, han ikke selv formår.

Historien endte i øvrigt lykkeligt for Patches, der fik et par godbidder for den flotte præstation.

Se og hør Patches overraskede "mama" i videoklippet øverst.

Og se flere virale videoer via linksboksen i venstre side (nederst hvis du læser på en tablet/smartphone).

I juli måned tiltrak en anden 'hundevideo' sig ligeledes stor opmærksomhed på de sociale medier. Videoen viste den kæmpe pitbull Hulk og dens unger, som ifølge ejerne kan være flere millioner værd.

Læs mere om den historie her - og se videoreportagen herunder: