Hund klædt ud som mutant-edderkop skræmmer livet af folk

At blive jagtet af en gigantisk mutant-edderkop er næppe noget de fleste mennesker ønsker sig, men det var, hvad flere polakker oplevede – eller troed

At blive jagtet af en gigantisk mutant-edderkop er næppe noget de fleste mennesker ønsker sig, men det var, hvad flere polakker oplevede – eller troede, de oplevede i hvert fald.

Det er den polske spasmager Sylwester Wardega, der står bag spøgen i videoen øverst i artiklen, hvor han har klædt sin hund Chica ud som en kæmpe ottebenet edderkop.

Den udklædte hund fik lov at rende rundt i mørke gyder og skræmme livet af de folk, den mødte, og det hele blev optaget på video, og den humoristiske skjult kamera-video er netop blevet udgivet.

Det ottebenede edderkoppe-monster er blevet et vaskeægte viralt hit på internettet, hvor videoen efter blot én dag er blevet set mere end 4,2 millioner gange på YouTube.

Hunden Chica har fået en fangruppe på Facebook
Hunden Chica har fået en fangruppe på Facebook Foto: Facebook

I videoen kan man se, hvordan hunden løber rundt i sit edderkop-kostume og skræmmer livet af folk. Optagelserne har fundet sted i Polen.

I en af scenerne er en mand på vej ud med skraldeposen, da han bliver overrasket af Chica. Han løber for livet, men bliver fanget af et edderkopspinds-lignende net på en trappe.

Også to piger får sig en slem overraskelse, da de i en elevator opdager en livløs mand med det gigantiske edderkoppe-monster siddende over sig.

Du kan se Chica som edderkoppe-monster i videoen øverst i artiklen.