Manden bag mutant-edderkop advarer om efterfølger

Skaberen af sidste års største succes på YouTube, den polske prankster Sylwester Wardega, 'truer' nu verdens araknofober: Den kæmpe mutant-edderkop i

Skaberen af sidste års største succes på YouTube, den polske prankster Sylwester Wardega, 'truer' nu verdens araknofober: Den kæmpe mutant-edderkop i hans populære - og for nogen skræmmende - video får meget sandsynligt en efterfølger.

- Jeg skylder folk det. De venter på, at edderkoppe-hunden viser sig igen og angriber, siger Sylwester Wardega til den britiske tv-station Channel 5.

Wardegas spøgefulde skjult kamera-video, hvor hans hund Chica var klædt ud som en ottebenet edderkop, der rendte rundt og skræmte livet af folk, blev hurtigt en viral kæmpesucces. På bare ét døgn havde flere end fire millioner set videoen på YouTube – det tal er nu oppe på mere end 142 millioner.

På grund af den store succes er Sylwester Wardega næsten nødt til at lave en efterfølger, siger han til Channel 5, der har snakket med den polske spasmager i forbindelse med tv-programmet ’Dogs Make You Laugh Out Loud’ (Hunde får dig til at grine højlydt).

Vidste videoen havde kæmpe potentiale
I Channel 5-programmet fortalte Sylwester Wardega, hvis videoer på YouTube alle får millioner af afspilninger, også, at han vidste, mutant-edderkoppen havde et kæmpe potentiale:

- Vi har en hund, og folk elsker hunde. Vi har en edderkop, og folk hader edderkopper. Og det er to så ekstreme følelser, at du virkelig kan lave en fremragende film med det.

Sylwester Wardega fortalte desuden, at det tog en måned at lave optagelserne til videoen og derefter to uger at redigere den – men hvornår folk får efterfølgeren at se, afslørede han ikke.

I mellemtiden kan du se det virale hit øverst i denne artikel – eller nedenstående for araknofober ligeledes skræmmende optagelser fra Brasilien, hvor det i 2012 ’regnede’ med millioner af edderkopper. Et fænomen, som også fornylig ramte og chokerede folk i området Southern Tablelands i Australien.