Underholdning

Klar til at fejre Star Wars: Få lyssværd på profilbilledet

Det er muligt at få tilføjet et lyssværd til sit profilbillede på Facebook

Du har måske opdaget det.

Premieren på den syvende film i serien om Star Wars er lige rundt om hjørnet.

Og det er der forskellige måder at fejre på. Nogle klæder sig ud til premieren. Andre ligger endda i kø for at få billetter. Men er det en tand for meget, så kan man også klare det med mindre.

Nu er det nemlig muligt at få tilføjet et lyssværd til sit profilbillede på Facebook, og man kan endda sætte det op, så det automatisk forsvinder, når begejstringen har lagt sig om en uges tid.

Der er to måder at tilføje lyssværdet til dit profilfoto. Dukker der et opslag op på din tidslinje, der fortæller, at en af dine venner har skiftet, er der en knap, der også lader dig gøre det.

Alternativt kan du på ind på Facebook Gameface og vælge 'Star Wars' i menuen. Uanset hvordan, du finder frem til det, kan du vælge en tidsperiode, ændringen skal gælde. En time, en dag, en uge eller uden begrænsning.

Det er langt fra første gang, at Facebook tilbyder at tilføje noget til dit profilbillede for dig. 'Gameface' er en tjeneste, der normalt giver dig mulighed for at vise tilknytning til et sportshold. Det er den funktion, der bruges her.

En enkelt gang før har store dele af verden på meget kort tid tilføjet noget til deres billede via Facebooks indbyggede funktion. Det var efter terrorangrebet i Paris, hvor man kunne tilføje de franske farver til sit billede.