Royal overraskelse: Prins Harry laver en photobomb

16x9
Prins Harry Foto: Trevor Shailers Facebook

De britiske kongemedlemmer - unge som gamle - er blevet meget begejstrede for at "fotobombe". Tre trænere for New Zealandske rugbyhold fik sig noge

De britiske kongemedlemmer - unge som gamle - er blevet meget begejstrede for at "fotobombe".

Tre trænere for New Zealandske rugbyhold fik sig noget af en overraskelse, da de tog sig en selfie på stadion i forbindelse med Commonwealth Legene i Glasgow. Gary Hermanson, Gordon Tietjens og Trevor Shailor besluttede sig for at tage en selfie undervejs ved en svømmekonkurrence, men bag dem sad en helt særlig gæst - den britiske prins Harry.

Læs også: Kendt skuespiller photobombede danske Christina 

Prins Harry sneg sig med
Og den rødhårede fyr så straks sit snit til at lave en såkaldt photobomb og komme med på trænernes billede i baggrunden, de fik sågar to tommelfingre i vejret af prinsen.

Læs også: Efter photobomb: - Det har taget fuldstændig overhånd 

"Dagens billede. En royal photo bomb a prins Harry... Sjov at støtte atleterne i Commonhwealth-legene i Glasgow", skrev Trevor Shailor blandt andet, da han lagde billede på sin Facebookprofil.

Læs også: Superstjerner photobombet af Sherlock Holmes 

Går farmor i bedene
Og dermed går den 29-årige prins sin farmor i bedene. For selvom man kunne tro, at photobombs primært bliver udført af den lidt yngre generation, slap dronning Elizabeth for nyligt af sted med at overraske to kvinder med en.

Læs også: Se de kendtes vildeste photobombs

Det skete også i forbindelse med Commonwealth Legene, hvor den 88-årige dronning lavede en photobomb på hockeyspillerne Jayde Taylor go Brooke Peris.

Vi venter i spænding og ser, om det mon bliver prins Charles, William eller måske hertuginde Kate, der hopper med på photobomb-vognen næste gang.