'Vild med dans'-folk i ny stor musical

16x9
Dirty Dancing-musical i Tivoli Foto: Agnete Schlichtkrull

Den tidligere 'Vild med dans'-vinder Silas Holst fortsætter med at score de store roller i danske musicals, men med sig har han hele fire 'Vild med da

Den tidligere 'Vild med dans'-vinder Silas Holst fortsætter med at score de store roller i danske musicals, men med sig har han hele fire 'Vild med dans'-deltagere.

Den kommende far, Silas Holst, har netop afsluttet en stor opsætning af 'Grease' i Tivolis Koncertsal, forinden det spillede han hovedrollen i den anmelderroste 'Crazy for you' på Det Ny Teater, og nu venter der musicalstjernen endnu en stor udfordring.

Læs også: Silas Holst har fået permanent 'Grease'-frisure

Han skal nemlig være med i opsætningen af 'Dirty Dancing - the musical'. Det er første gang, den klassiske film fra 1987 skal sættes op som musical herhjemme, men den har allerede været en succes verden over, blandt andet i Theatre Royal i Sydney og på Aldwych Theatre i West End i London.

Silas Holst skal spille hovedrollen som Johnny Castle. En hovedrolle som gjorde den nu afdøde skuespiller Patrick Swayze til en af Hollywoods største stjerner. Dermed får 'Vild med dans'-vinderen fra 2011 lov til at sige den berømte sætning "Nobody puts Baby in a corner" - på dansk.

Læs også: Silas' hårde kontrakt: Løb og tab dig – eller bliv fyret

Baby skal spilles af en 'Vild med dans'-deltager fra sidste år, nemlig Mathilde Norholt, og hun kommer til at spille på scenen med sin mor Kirsten Norholt, der ironisk nok skal spille Babys mor.

Den 30-årige selvlærte skuespiller får følgeskab af andre tidligere deltagere fra det populære TV 2-program. Laura Drasbæk, der blev nummer to i 'Vild med dans' i 2010, skal spille Babys søster, og så skal den smukke og lige nu gravide 'Vild med dans-danser' Karina Frimodt være med som Penny, Johnnys dansepartner.

Skuespilleren Robert Hansen, der vandt 'Vild med dans' i 2007 skal spille rigmandssønnen Niel Kellerman.

'Dirty Dancing - the musical' har danmarkspremiere den 26. februar 2015. Dermed har Karina Frimodt god tid til at føde i juni måned og ikke mindst være med i den 11. omgang 'Vild med dans' til efteråret, hvilket hun har tilkendegivet, at hun gerne vil.

Silas Holst har også tidligere sagt, at han er klar til at gøre comeback i denne sæson.

Læs også: Silas tilbage næste år: Her er min drømmepartner