Carpark North-sanger får deltagere til at græde og forlade rummet

Det blev en meget følelsesladet start, da Carpark North-sangeren lagde ud i søndagens afsnit af 'Toppen af poppen'.

I denne uges afsnit af 'Toppen af poppen' var det Noah-sangeren Troels Gustavsen, der sad for enden af bordet og fik fortolket sine sange.

Allerede fra morgenstunden løb flere af deltagernes øjne i vand, og en enkel måtte forlade lokalet, da Lau Højen lagde ud med sin version af nummeret 'Soon'. Og der var en meget personlig grund til, at valget var faldet på lige netop den.

Toppen af poppen 2016

Følg 'Toppen af poppen' på Facebook her.

- Jeg har valgt en sang, der rørte mig helt vildt. Troels har skrevet den efter han mistede sin far, og lige nu frygter jeg, at min mor skal dø, siger han.

Den første sang siden faderens død

Carpark North-sangerens mor er uhelbredeligt syg af kræft, og Lau Højen ved ikke, om han har hende et par måneder eller mange år endnu.

- Den følelse ligger nedenunder mit liv hele tiden i de her måneder, og derfor klikkede denne sang for mig, siger han.

Der er enormt mange følelser i det nummer - især med Laus egen historie. Det var med til at vride alt ud af mig

Troels Gustavsen

'Soon' er den første sang, Troels Gustavsen skrev efter sin fars død, og derfor valgte Lau Højen, at dedikere versionen ikke kun til sin mor, men også til Troels Gustavsen og hans far. Og det gjorde stort indtryk på Noah-sangeren.

- Der er enormt mange følelser i det nummer - især med Laus egen historie. Det var med til at vride alt ud af mig, siger han.

Efter Carpark North-sangerens optræden var de andre deltagere så begejstrede, at de foreslog en duo. Og det har da også efterfølgende været på tale, at 'tudeduoen', som Troels Gustavsen fik kaldt dem, skal genforenes.

- Vi har snakket lidt om, om vi skal tude sammen i en eller anden sammenhæng. Forhåbentlig i en mere glad udgave, siger Troels Gustavsen.

Fallulah stormede ud

Det var ikke kun medlemmerne af 'tudeduoen', der fik en meget følelsesmæssig start på dagen. Sangerinden Fallulah måtte storme ud, da Lau Højen havde fremført sin version af 'Soon'.

- Det satte nogle tanker i gang omkring mit eget liv, og hvordan jeg har mistet min far. Jeg kunne også høre, at Troels blev berørt undervejs, og så blev jeg simpelthen så ked af det, siger hun.

I Toppen af poppen fortolker Carpark Norths Lau Højen en sang, som Troels Gustavsen har skrevet lige efter faderens død. Det bringer følelserne frem hos flere af deltagerne.

Også Ida Corr måtte tørre øjnene og skynde sig at ryste den sørgelige stemning af sig, før hun som den næste skulle fremføre sin version af et Noah-nummer.

Her faldt valget på det som Ida Corr kalder et håbefuldt nummer – nemlig ’Over byen’.

{"metadata":{"program":"6","published":1474475958983}}