Dronning Margrethe overraskede landsholdet med et besøg

Onsdag var der royalt besøg i landsholdslejren i Helsingør, da dronning Margrethe overraskede herrelandsholdet.

Onsdag mødtes majestæterne inden for dansk herrefodbold med den reelle majestæt, da dronning Margrethe aflagde besøg i landsholdslejren i Helsingør.

Her forbereder landsholdet sig forud for fire kampe i Nations League i juni, hvor de på fredag møder Frankrig i Paris. Landsholdet var på forhånd ikke blevet informeret om det royale visit.

Alligevel var der blevet forberedt en gave til dronningen - en landsholdstrøje med nummer 1 og 'Daisy' på ryggen.

Dronningen mødte spillerne og staben i et lokale ved træningsbanen, før de samme trådte ud for at få taget billeder foran banen.

Besøget skete i forbindelse med sit første officielle besøg i Helsingør nogensinde.

Dronningens sommertogt

Besøget er en del af det årlige sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. Togtet bliver normalt indledt med anløb i Helsingør og et hurtigt besøg, men for første gang aflægger dronningen altså et officielt besøg i byen.

Besøget blev indledt, da Kongeskibet Dannebrog lagde til på kajen i Helsingør med det passende navn Kongekajen.

Herefter blev dronningen kørt i karet til Rådhuset med eskorte af Gardehusarregimentets Hesteskadron, hvor hun blev modtaget af byrådet.

Herudover skal dronning Margrethe besøge biblioteket på Kulturværftet, snedkeriet Egeværk, lægemiddelvirksomheden Bavarian Nordic og chokoladeproducenten Peter Beier samt spise frokost på Marienlyst Strandhotel.

I år er et særligt år på Kongeskibet Dannebrog. Skibet kan nemlig fejre 90-års jubilæum som officiel og privat residens for den kongelige familie.