Royale

Prins Harry og Meghan Markle viser for første gang datter frem på julekort

Parret er tilbageholdende med billeder af deres to børn, men nu får verden for første gang hertugen og hertugindens nye datter, Lilibet, at se.

Verden får nu for første gang datteren af prins Harry og Meghan Markle at se.

Parret, der har titlerne som hertug og hertuginde af Sussex, har udsendt et julekort, hvor de sammen med deres søn Archie og datter Lilibet ses i storsmilende omfavnelse.

Der har indtil nu ikke været offentliggjort et billede af datteren, der blev født i juni i år og er opkaldt efter dronning Elizabeths kælenavn som barn, Lilibet.

Ligeledes har parret også været tilbageholdende med at sende billeder af sønnen Archie ud i offentligheden.

Men nu giver de altså verdens royalister det første billede af de fire sammen på julekortet.

- I år, 2021, bød vi vores datter, Lilibet, velkommen til verden. Archie gjorde os til en mor og en far, og Lili gjorde os til en familie, lyder det i julekortet ifølge The Guardian.

Frasagde sig royale titler

Julekortet oplyser videre, at parret har doneret penge til en række velgørenhedsorganisationer, heriblandt organisationen Welcome.US, der hjælper afghanske flygtninge med at falde til i USA.

Hertugen og hertuginden skal fejre jul i deres hjem i Santa Barbara i delstaten Californien, som de flyttede til i marts 2020, hvorefter de i år overraskende fratrådte deres roller i det britiske kongehus.

Fratrædelsen betød, at de frasagde sig de royale titler ”Hans og Hendes Kongelige Højhed”, men beholdt altså hertug- og hertugindetitlen.

Prins i nyt job

Prins Harry har fået job i den californiske konsulentvirksomhed BetterUp, der blandt andet leverer online coaching via en app til telefonen.

Som en del af jobbet skal prinsen skabe opmærksomhed om mental sundhed. Derudover vil han være involveret i beslutninger om produktstrategi og velgørenhedsbidrag.

Prins Harry har selv fremhævet mental sundhed som et særligt vigtigt emne, idet han tidligere har åbnet op om sin kamp med panikanfald og angst, som han har oplevet, siden hans mor, prinsesse Diana, omkom i en trafikulykke i 1997.