Royale

Harry og Meghan fjernet fra deres familie på kendt museum

Voksfigurene af hertuginde Meghan og prins Harry vil stadig være at finde på Madame Tussauds i London. Andy Rain / Ritzau Scanpix

Voksfigurerne flyttes, efter hertugparret onsdag meddelte, at de træder tilbage som ’seniormedlemmer’ af det britiske kongehus.

Noget er ikke, som det plejer at være på det kendte museum Madame Tussauds i London.

Her kommer besøgende nu til at kigge langt efter det britiske hertugpar Meghan og Harry i attraktionens royale sektion.

Museet, der er berømt for sine voksdukker af kendte og prominente mennesker, har nemlig valgt at flytte voks-gengivelsen af det royale par fra afdelingen. Det skriver flere udenlandske medier som CNN.

- Sammen med resten af ​​verden reagerer vi på den overraskende nyhed om, at hertugen og hertuginden af ​​Sussex vil træde tilbage som seniormedlemmer (af det britiske kongehus red.), lød det torsdag fra daglig leder ved Madame Tussauds London, Steve Davies, i en pressemeddelelse.

Før flytningen havde hertuginde Meghan og prins Harry fint selskab af parrene dronning Elizabeth og prins Philip, hertug af Edinburgh, og prins William sammen med konen hertuginde Catherine af Cambridge.

To af de mest elskede figurer

Voksfigurernes flytning sker, efter hertugparret onsdag meddelte, at de træder tilbage som ’seniormedlemmer’ af det britiske kongehus.

Det bliver dog ikke helt umuligt at få et glimt af prins Harry og hertuginde Meghan, hvis vejen lægges forbi voksmuseet.

De vil nemlig være at finde i en anden afdeling af attraktionen.

- Som to af vores mest populære og elskede figurer vil de naturligvis forblive en vigtig del af Madame Tussauds London, mens vi venter på at se, hvad det næste kapitel indeholder for dem, lød det videre fra Steve Davies.

Beslutning rystede Storbritannien

Hertugparrets tilbagetrækning skabte onsdag stort røre i Storbritannien og på Buckingham Palace.

Alligevel meddelte det britiske kongehus hurtigt, at de godt kunne forstå Prins Harry og hertuginde Meghans planer om at droppe titlen som seniormedlemmer af kongehuset og træde mere væk fra rampelyset.

Meghan og Harry har i den seneste periode været på kant med de britiske medier.

Det er heller ikke første gang, at prins Harry og hertuginde Meghan har skabt overskrifter i den seneste tid.

I efteråret lagde de sag an mod flere medier for at stikke næsen i deres privatliv. Blandt andet beskyldte parret The Sun og Daily Mirror for ulovlig aflytning af telefonsvarerbeskeder.

Et pres fra medierne, som også adresseres i dokumentaren 'Harry og Meghan - vores afrikanske rejse'.