Royale

Fylder ni år i dag: Kongehuset offentliggør nye billeder af royale tvillinger

Billederne er taget af tvillingernes mor, Kronprinsesse Mary.

Onsdag fylder de royale tvillinger prins Vincent og prinsesse Jospehine ni år, og i den anledning har kongehuset offentliggjort fire nye billeder af fødselarerne.

Det kongelige søskendepar, hvis fulde navne er Josephine Sophia Ivalo Mathilda og Vincent Frederik Minik Alexander, er blevet foreviget af deres mor, Kronprinsesse Mary.

Fejrer i Schweiz

For første gang fejrer tvillingerne deres fødseldag i udlandet, for fødselsdagen bliver i Schweiz.

Mandag begyndte alle kronprinsparrets fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine, på et 12 ugers kostskoleophold i Lemania-Verbier International School.

Kronprinsesse Mary kommer til at bo sammen med børnene under opholdet, og kronprinsen vil være dernede så ofte, han har mulighed for det.

- Vi vil gerne have, at de får et spændende ophold med en international profil. På skolen taler man engelsk, men også lidt fransk, sagde kronprinsen, da han fortalte om skolestarten.

Efter de 12 ugers ophold tager familien tilbage til Danmark, og børnene vender tilbage til deres danske klasser på Tranegårdsskolen i Gentofte.

I Schweiz skal de både lære sprog, men der er også ski på skoleskemaet. Og særligt det fag så prinsesse Josephine frem til, da hun blev spurgt af den fremmødte presse.

Hele den kongelige familie har en interesse for ridning, men særligt 12-årige prinsesse Isabella og prinsesse Josephine elsker at ride. Måske derfor er ét af de fire nye billeder også af fødselaren i rideudstyr ved siden af en hest.

Tvillingeparret er de yngste i søskendeflokken på fire, hvor 14-årige prins Christian er den ældste, og 12-årige prinsesse Isabella næstældst.

Herunder kan du se flere billeder fra tvillingeparrets liv.

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018