Royale

Prins Nikolai på forsiden af modemagasinet Vogue

Det er ikke første gang, at prinsen får international opmærksomhed som model. Men han har alligevel andre planer for fremtiden.

Den danske prins har allerede haft flere prestigefyldte jobs hos store modehuse i Paris og London. Men nu har han også gjort sig bemærket i Østeuropa.

I næste måned kan modeelskende ukrainere nemlig se frem til en udgave af modemagasiniet Vogue, hvor den danske prins pryder forsiden. Det løftede prinsens modelbureau, Scoopmodels, selv sløret for fredag.

Bureauet har delt en række billeder på Instagram, hvor prinsen optræder med løse krøller og i blå pastelfarver, der matcher magasinets navn i lyserød. 

- Nikolai - Prins af Danmark, står der nederst på magasinet.

Også det ukrainske Vogue har delt et billede på deres profil, hvor magasinet præsenterer de mere end 200 tusinde følgere for den 19-årige prins.

Droppede militæret og fulgte modeldrømmen

Prinsen meldte allerede ud i oktober, da han valgte at forlade militæret, at han ville bruge sin tid på modeljobs, inden han skal starte på en ny uddannelse til sommer.

Han stoppede efter blot to måneder på uddannelsen som reserveofficer på Hærens Sergentskole i Varde, fordi han ikke var havnet på den rette hylde. Og der skulle da heller ikke gå lang tid, før der igen var bud efter ham foran kameraet.

Under en måned efter var prins Nikolai aktuel i en ny kampagne for modehuset Dior. Noget, som affødte megen beundring i modeverdenen, og af direktøren i prins Nikolais eget modelbureau, Bente Lundquist, blev kaldt "det største i branchen".

I lære hos rigmand

Det er dog ikke al prinsens tid, der går med at forfølge modelkarrieren. I februar kunne virksomheden M. Goldschmidt Ejendomme A/S bekræfte overfor TV 2, at prins Nikolai var begyndt som elev hos dem.

Der er tale om en såkaldt trainee-stilling på 32 timer, og meningen er, at stillingen skal introducere prins Nikolai til erhvervslivet for at forberede ham til et kommende studie. Det skrev Se&Hør.

Ifølge bladet håber prinsen på at begynde på Copenhagen Business School (CBS), der blandt tilbyder uddannelser indenfor økonomi, virksomhedskommunikation og jura, efter sommerferien.