Royale

Prins Nikolai får job i milliardærs virksomhed

Det nye job skal forberede prinsen på den uddannelse, han håber at begynde på efter sommerferien.

Sidste år valgte prins Nikolai at droppe sin uddannelse i militæret. Men nu er der nyt på jobfronten.

Den 19-årige prins er nemlig begyndt som elev hos en af Danmarks helt store erhvervsmænd. Det bekræfter virksomheden overfor TV 2. 

Det drejer sig om M. Goldschmidt Ejendomme A/S, hvor prinsen har fået en såkaldt trainee-stilling på 32 timer for at forberede sig til sit kommende studie, skriver Se&Hør.

God for over to milliarder

Virksomheden administrerer prominente bygninger i hovedstaden, og ifølge bladet skal stillingen introducere prins Nikolai til erhvervslivet.

Planen er nemlig, at prins Nikolai vil søge ind og forhåbentlig begynde på Copenhagen Business School (CBS) efter sommerferien. Skolen tilbyder blandt andet uddannelser inden for økonomi, virksomhedskommunikation og jura. 

Og på det område kan prinsen lære meget af manden bag Goldschmidt Holding, Mikael Goldschmidt. Han stiftede selv koncernen, da han som 22-årig begyndte som selvstændig og er i dag god for over to milliarder kroner. 

Ville fokusere på modelkarrieren

Det var tilbage i oktober, at prinsen valgte at stoppe sin uddannelse som reserveofficer på Hærens Sergentskole i Varde.

Her var meldingen, at han i stedet ville fokusere på sine modeljobs, indtil han skulle starte på et nyt studie i 2019. Det tegnede også lyst på den front, da han på samme tid var aktuel i en ny kampagne fra det prestigefulde modehus Dior. 

Det har dog aldrig været planen, at det var catwalken, der skulle udgøre en karriere for prinsen. Og det nye job hos Mikael Goldschmidt bliver dermed første skridt i retningen mod en uddannelse.