Royale

Se billederne: Prins Nikolai bliver ansigt for dansk modebrand

Under to uger efter hans første optræden på catwalken er Prinsen blevet kampagneansigt for tøjmærket Won Hundred.

Flere år med småjobs og ventetid i lange køer til auditions.

Det er virkeligheden for de fleste modeller, inden de for alvor slår igennem og lander et stort job.

Sådan har det imidlertid ikke set ud for prins Nikolai, der for få uger siden sprang ud som model til britiske Burberrys show under modeugen i London.

Hans meget omtalte catwalk er ikke en engangsforestilling, og prins Joachim og grevinde Alexanders ældste søn er både blevet tilknyttet modelbureauet Scoop Models og har scoret endnu et stort modeljob.

Tirsdag offentliggjorde det danske tøjmærke Won Hundred på Instagram, at Prinsen er deres nye kampagneansigt.

Kun et studiejob

Tøjbrandet offentliggjorde i første omgang to billeder af prins Nikolai i deres tøj, og også modefotografen bag kampagnen, Marco van Rijt, har delt billeder af den unge prins på Instagram.

Senere fjernede Won Hundred dog igen deres billeder. 

Grevinde Alexandras sekretær, Helle von Wildenrath Løvgren, har tidligere sagt til TV 2, at Burberry-showet ikke var en engangsforestilling i prins Nikolais modelkarriere.

- Han syntes, det var en spændende ting at få lov til.

Helle von Wildenrath Løvgren understreger dog, at der er tale om et studiejob, der giver den unge kostskoleelev, som ikke modtager apanage, lidt ekstra lommepenge.

- Det er ikke en karriere, prins Nikolai som sådan satser på. Det er i første omgang et studenterjob, som giver ham mulighed for at prøve noget andet, har hun udtalt.

I stald hos Scoop Models

Indtil videre er prins Nikolais spæde modelkarriere fløjet afsted i raketfart, og modelbureauet Scoop Models bekræftede mandag, at Prinsen er kommet i stald hos dem, selv om han endnu ikke er at finde i deres kartotek over modeller.

I et Instagram-opslag afslører de dog også tilknytningen til den eftertragtede unge mand.

- Jeg vil gerne være lidt diskret om det, så udover at bekræfte Nikolais tilknytning har jeg ikke så meget mere at sige, siger direktør Bente Lundquist.

Hun vil dog gerne fortælle, at Prinsens modelkarriere faktisk begyndte hos Scoop Models.

- Det er os, der har formidlet kontakten mellem prins Nikolai og Burberry.