Royale

Meghan Markle trækker sig fra sociale medier

Til maj siger hun ja til britiske prins Harry, og det betyder nej til andre ting.

Det startede med hendes blog.

Skuespillerinden Meghan Markle havde kun datet den rødhårede royale charmetrold i få måneder, da hun i april sidste år lukkede sin blog, The Tig.

Da prins Harry gik på knæ i november, meddelte skuespillerinden, at hun også ville indstille karrieren som skuespiller, og nu vinker hun farvel til sine profiler på de sociale medier.

Det bekræfter en kilde fra Kensington Palace overfor Huffington Post.

Stadig opslag fra Prinsen og skuespillerinden

Farvellet er helt naturligt, da Meghan Markle er godt på vej til at blive medlem af det britiske kongehus, der i forvejen er aktive på Twitter, Instagram og Facebook.

Under profilnavnet Kensington Palace deles der jævnligt billeder af det forlovede par.

- Jeg ser det ikke, som om jeg skal give noget op

Selv om den kommende prinsesse har lagt sit liv om, siden hun faldt for den britiske prins, ser hun lyst på forandringerne. 

- Jeg ser det ikke som om, at jeg skal opgive noget. Jeg ser det som en ændring, sagde hun i et interview med BBC, da hun blev spurgt til beslutningen om at indstille karrieren.

Meghan Markle og prins Harry nåede at være kærester i cirka halvandet år, før prins Harry røg på knæ og friede til den 36-årige 'Suits'-skuespillerinde. Video: Anne Nordestgaard Dyrehauge & Rikke Museth Janniche

Takkede følgere: - I har gjort mine dage lysere

Da Meghan Markle lukkede sin blog tidligere på året, takkede hun sine følgere for de tre år, hun havde med dem.

- I har gjort mine dage lysere og fyldt dem med så meget glæde, skrev hun.

Denne gang, hvor det er hendes sociale medie-konti, der lukker, kommer afskedshilsenen fra en kilde på Kensington Palace, skriver Huffington Post.

- Frøken Markle er taknemmelig over for alle, der har fulgt hendes sociale medie-konti gennem årene, men da hun ikke har brugt dem i nogen tid, har hun truffet beslutningen om at lukke dem, lyder det.

Brylluppet mellem skuespillerinden og Prinsen finder sted den 19. maj 2018 i Windsor Castle vest for London.

Bliv klogere på prins Harrys kommende hustru her:

10 ting du bør vide om prins Harrys kommende hustru

 1. Hedder ikke Meghan til fornavn

  Meghan Markle blev født i Los Angeles i 1981 - hendes fulde navn er Rachel Meghan Markle.

  Hendes mor, Doria Ragland, arbejder som socialarbejder og yoga-instruktør, mens hendes far, Thomas W. Markle, er lyssætter. Forældrene blev skilt i 1988, men forblev venner.

 2. Fik kun roller som den pæne pige

  Meghan Markle var kuffertpige i quiz-programmet 'Deal eller No Deal'.

  Hun har interesseret sig for skuespil, siden hun var barn, og gik også på skuespillerskole som teenager. Som mange andre skuespillere måtte hun kæmpe for at bryde igennem, og i sine 20’ere havde hun primært småroller som "den kønne pige". På et tidspunkt var hun ”kuffert-pige” i underholdningsprogrammet ’Deal Eller No Deal’.

 3. Svært at være mulat

  Meghan Markle til sportseventen 'The Invictus Games' med sin mor Doria Ragland.

  Meghan Markles mor er afroamerikaner, og Meghan har ved flere lejligheder måttet kæmpe med det faktum, at hun er mulat. Når hun fulgtes med sin mor som barn, oplevede hun flere gange, at forbipasserende troede, hendes mor var hendes barnepige, fordi hun var sort.

  Men også som voksen har Meghan Markle måttet kæmpe med sin hudfarve - blandt andet som skuespiller.

  - Jeg var ikke sort nok til de sorte roller, og jeg var ikke hvid nok til de hvide roller, så jeg blev en etnisk kamelæon, der ikke kunne få et job, har hun blandt andet fortalt. 

 4. Det store gennembrud

  Meghan Markle spiller rollen som Rachel Zane i 'Suits'.

  Efter en række småroller og modeljobs brød hun igennem i rollen som den advokatfuldmægtige Rachel Zane i tv-serien ’Suits’. Serien begyndte i 2011 og blev særdeles populær og har indtil videre kørt i syv sæsoner.

 5. Hun har allerede været gift én gang

  Meghan Markle med sin eksmand Trevor Engelson

  Meghan Markle har været gift før. I 2011 blev hun gift med sin kæreste igennem syv år - skuespiller og producer Trevor Engelson - men i 2013 blev parret skilt.

  Ifølge programmet 'Da Harry mødte Meghan' sled det blandt andet på forholdet, at Meghan tilbragte meget tid på 'Suits'-indspilningerne i Toronto, mens Trevor Engelson blev tilbage i Los Angeles.

 6. Hun er feminist

  Meghan Markle blev træt af, at hun altid skulle være halvnøgen i 'Suits', og sagde til sidst fra.

  Meghan Markle har proklameret, at hun er feminist, og hun er blandt andet talsmand for kvinderrettigheder i FN. Men hun kæmper også en kamp for kvinder i sin dagligdag.

  Da hun modtog manuskriptet til tredje sæson af ’Suits’, opdagde hun noget, der fik hende til at sætte foden ned:

  - I denne sæson begyndte hver eneste scene med: Rachel kommer ind kun iført et håndklæde. Og jeg sagde: "Nej! Det gider jeg ikke mere", sagde hun ved en One Young World-konference i 2016.

 7. Har været blogger

  Sådan ser Meghan Markles blog 'The Tig' ud.

  I 2014 begyndte hun at skrive sin egen blog med navnet ’The Tig’. Her har hun skrevet om alt fra rejser og mad til mode og skønhed. Hun lukkede dog bloggen ned i april 2017 – cirka et halvt år efter, at hun begyndte at date prins Harry.

 8. Mødte Harry via fælles venner

  Meghan og prins Harry er begyndt at vise sig sammen ved offentlige arrangementer.

  Ifølge programmet ’Da Harry mødte Meghan’ var det Meghan Markles designer-veninde Misha Nonoo, der bragte parret sammen. Nonoo var nemlig gift med prins Harrys skoleven Alexander Gilkes.

 9. Hænger ud med de rigtige folk

  Serena Williams er blandt Meghan Markles kendisvenner.

  Meghan Markle er vant til at begå sig i den øvre middelklasse og overklassen. Hun har adskillige ”fine” og kendte venner - blandt andre tennisstjernen Serena Williams.

 10. Royalt ægteskab kommer til at ødelægge karrieren

  Når Meghan Markle bliver gift, skal hun indstille sig på at sløjfe karrieren som skuespiller.

  - Det vil næsten være umuligt at forsætte med at spille skuespil, vurderer royal kommentator og forfatter Katie Nicholl i programmet 'Da Harry mødte Meghan'.

Kilde: Programmet: 'Da Harry mødte Meghan'.