Royale

Her er kongefamiliens juleplaner

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary holder jul med deres fire børn i Australien i år.

Der bliver en smule tomt på Marselisborg Slot i Aarhus, når dronning Margrethe og prins Henrik i år skal holde jul. 

De kommer nemlig til at fejre højtiden uden deres børn og børnebørn, da de alle tager til udlandet i julen.

Det oplyser Kongehuset på deres hjemmeside. 

- Kronprinsparret rejser sammen med deres fire børn, D.K.H. Prins Christian, Prinsesse Isabella, Prins Vincent og Prinsesse Josephine, til Australien og holder jul med H.K.H. Kronprinsessens familie, skriver de i en pressemeddelelse.

Prinsesse Marie og prins Joachim tager til en ukendt destination

Samtidig oplyser Kongehuset, at prins Joachim og prinsesse Marie holder jul i udlandet med lille prins Henrik og prinsesse Athena. Om julen skal holdes hos prinsesse Maries familie i Frankrig eller et helt andet sted, oplyser de dog ikke.

Prins Joachims to ældste børn, prins Nikolai og prins Felix, tilbringer julen hos deres mor, grevinde Alexandra.

Sidste år holdt regentparret juleaften i selskab med alle deres børnebørn, hvor Kongehuset lagde dette billede på Instagram:

Det er fem år siden, at regentparret sidst fejrede jul uden deres børn og børnebørn. I 2012 blev kronprinsparret nemlig hjemme på Amalienborg med deres fire børn juleaften, mens prins Joachim og prinsesse Marie fejrede julen i Møgeltønder på Schackenborg Slot med deres børn.

Dronning Margrethe og prins Henrik inviterede dengang nogle venner til jul på Marselisborg. Det skrev Billed-Bladet. Om der vil være venner med til regentparrets jul i år, oplyser Kongehuset ikke noget om.