Royale

Prins Harrys kæreste bryder tavsheden

- Vi er forelskede, fortæller Meghan Markle i et nyt interview med magasinet Vanity Fair.

I godt et år har britiske prins Harry dannet par med skuespilleren Meghan Markle, som mest er kendt for sin rolle i tv-serien 'Suits'.

Men indtil videre er det begrænset, hvad de har delt om deres forhold. Det bliver anderledes nu.

I et interview med det amerikanske magasin Vanity Fair taler Meghan Markle for første gang ud.

- Vi er to mennesker, som er virkelig glade og forelskede, siger den 36-årige skuespillerinde, der oprindeligt er født og opvokset Los Angeles i USA.

Forsiden af det amerikanske magasin Vanity Fair.

Meghan Markle blev chikaneret

Forholdet mellem prins Harry og Meghan Markle blev offentliggjort i november sidste år.

Det skete, da det britiske kongehus på vegne af prins Harry udsendte en usædvanlig opfordring til medierne om at lade hans kæreste være. 

Meghan Markle var ifølge kongehuset blevet udsat for chikane, sexisme og racisme. Det drejede sig blandt andet om avisers forsøg på at bestikke hendes ekskæreste, og de var gået meget tæt på stort set hver eneste ven, kollega og nærmeste familie, fortalte kongehuset.

På det tidspunkt havde de dannet par i et halvt år.

- Vi datede meget roligt i omkring seks måneder, før det blev en nyhed, og jeg arbejdede hele tiden, siger hun og tilføjer:

- Det eneste, der ændrede sig, var folks opfattelse. Jeg er stadig den samme person, og jeg har aldrig ladet et forhold definere, hvem jeg er.

Prins Harry sled for hendes kærlighed

Da prins Harry og Meghan Markle mødte hinanden for første gang til et velgørenhedsarrangement i maj sidste år, var hun stadig sammen med sin kæreste gennem to år, den canadiske kok Cory Vitiello.

Men det stoppede angiveligt ikke den rødhårede prins.

Han skrev massevis af beskeder til hende i håbet om, at de kunne ses. Efter hun havde slået op med Cory Vitiello i samme måned, gav hun efter, skriver The Daily Mail.

Men det har sine udfordringer at være i et forhold med en britisk prins, fortæller Meghan Markle.

- Det kommer i bølger. Nogle dage kan det føles mere udfordrende end andre. Det var overraskende så hurtigt, at det ændrede sig. Men jeg har stadig mit sikkerhedsnet og selvfølgelig min kærestes støtte.

De mennesker, der er tæt på mig, ved, hvem jeg er. Resten er støj

Meghan Markle

Meghan Markle læser derfor aldrig nyheder om sig selv eller sit forhold til den 33-årige prins.

- Jeg har endda ikke læst nyheder om 'Suits'. De mennesker, der er tæt på mig, ved, hvem jeg er. Resten er støj, siger hun.

Siden parret officielt begyndte at kalde sig kærester, har de været på ferie flere forskellige steder i verden. Ligesom de har været til bryllup på Jamaica, hvor et par af Prinsens venner blev viet tilbage i marts.