Dicte

Flere seere undrede sig: Spottede du også 'uhyggelig' fejl i Dicte?

En del skarpe Dicte-seere blev i går forundret, da de så kriminalkommissær Wagners gravsten. Så du også fejlen?

Der var et eller andet, der ikke helt stemte, da tv-serien ’Dicte’ rullede over skærmen mandag aften. 

Her så man Dicte ved sin afdøde ven Wagners gravsten, men teksten på gravstenen var da ikke helt rigtig?

(se klippet ovenfor)

Ville gøre det så realistisk som muligt

Der stod nemlig, at Wagner døde den 14/9 2016, altså to dage efter afsnittet blev sendt, og det er der en forklaring på.  

- Vi optog serien i november sidste år og blev enige om, at vi ville forsøge at gøre det så realistisk som muligt ved at skrive en dato, der lå tæt på sendetidspunktet. Vi havde ellers forsøgt at tage alle vores sikkerhedsforanstaltninger, men sendetidspunktet kan jo ændre sig, og det gjorde det i det her tilfælde, fortæller Christian Potalivo, der er producer på Misofilm og ’Dicte’.

Han og resten af filmholdet kunne i går følge de sociale medier, hvor en masse Dicte-fans udtrykte deres undren:

-  Stod der ikke 14.9.2016 på Wagners gravsten..???? Den dato er vi jo slet ikke nået til endnu, skriver Pia Dyngby for eksempel på 'Dictes' Facebookside.

Mens en anden skriver: 

- Vi vidste jo godt på forhånd, at fejlen var der, men jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke havde troet, at så mange ville lægge mærke til det, men vi synes, det er fedt og sjovt, at vores seere er så skarpe, at de lagde mærke til det, siger Christian Potalivo.

Han fortæller, at det er første gang, at det er en fejl i 'Dicte’, der har givet anledning til så stor opmærksomhed. 

- Det gik heller ikke stille af sig, da det kom frem at Dicte havde en søn, at Wagner var anklaget for mord og så selvfølgelig, da Wagner døde i starten af sæson tre, fortæller han.