Royale

Det britiske kongehus offentliggør bedårende billeder af prins George

I dag bliver den kommende konge i Storbritannien, prins George, tre år. Derfor har det britiske kongehus offentliggjort disse bedårende billeder.

I dag er det prins Georges fødselsdag. 

Og hurra for det. Det britiske kongehus har nemlig offentliggjort en række utroligt bedårende billeder af den nu treårige prins. En prins, der så småt er blevet kendt for at være utrolig fotogen.

Billederne er blevet offentliggjort på kongehusets Twitter-profil. Der er i alt fire billeder. Det ene forestiller en 'dele-venlig' prins, der med glæde deler sin is med hunden Lupo. 

Prins Georges forældre prins William og Kate takker på Twitter-profilen for alle de søde beskeder, de har modtaget i forbindelse med den lille prins' fødselsdag.

Billederne af prinsen - der ellers ofte er taget af hertuginde Kate - er i denne omgang taget af den professionelle fotograf Matt Porteus, der kalder det "en ære at få lov til at fotografere prinsen". 

- Jeg nød virkelig muligheden for at tage disse billeder af prins George. Det var en meget afslappet og behagelig atmosfære, sagde han.

Stjæler ofte billedet

Den lille prins George er så småt begyndt at blive kendt for at 'stjæle' billedet med sine små kinder og søde smil. 

Det så man både, da den amerikanske præsident Barack Obama var på besøg i Storbritannien, og da kongehuset i april udsendte en ny række af officielle billeder.