Royale

Nu skal Kate Middletons søster Pippa giftes

Hertuginden af Cambridge Kate Middletons søster, Pippa, er blevet forlovet.

Hvad husker du bedst fra prins William og Kate Middletons bryllup?

Da de sagde ja? Kirkens arkitektur? Eller huske du som de fleste - Pippa Middletons popo?

For selv om hun var en succesfuld kvinde og velbevandret blandt den engelske elite, så blev Pippa Middleton 29. april 2011 kendt for sin bagdel, da hun fungerede som brudepige for sin søster Kate Middleton, der skulle giftes med den engelske prins William. 

Og nu skal den 32-årige Pippa Middleton selv giftes. Det skriver Daily Mail.

Søsteren til Storbritanniens kommende dronning skal giftes med den 40-årige bankmand James Matthews. De to har ifølge Daily Mail datet siden 2012 - et år efter hendes søsters bryllup. 

Her ses parret tilbage i 2014.

Friede på weekendtur i bjergene

Ifølge Daily Mail friede han for nyligt under en weekendtur til Lake District. Et område nær en bjergkæde i Storbritannien. 

De kommer begge to fra den samme baggrund. De er begge børnebørn af kulminearbejdere fra det nordlige England. De kommer begge fra ydmyge hjem, der har opnået en betragtelig formue: Carole Middleton, mor til Kate og Pippa, er tidligere stewardesse, mens James Matthews far, David Matthews, startede ud som mekaniker og siden har tjent mange penge i bilbranchen. 

Pippa Middleton er tidligere - af flere magasiner - blevet kåret som en af Storbritanniens mest eftertragtede ungmøer - i høj grad efter sin rolle som brudepige for sin søster.

Pippa Middleton formåde at 'break the internet' før Kim Kardashian, da twitter gik amok under det royale bryllup i 2011 - på grund af Pippas popo.
Pippa Middleton til prins William og Kate Middletons bryllup i Westmiinister Abbey i 2011.