Royale

Prins Joachim blev væk: Se Kongefamiliens sommerbilleder fra Gråsten

Det meste af Kongefamilien var fredag samlet på Gråsten Slot, hvor der traditionen tro skulle tages sommerbilleder. Prins Joachim manglede dog.

Der var én, der var to, der var tre...

Ja, faktisk var der hele fire prinser, tre prinsesser og én dronning at se på, da Kongefamilien fredag formiddag stillede op til den årlige sommerfotografering ved Gråsten Slot.

Dronning Margrethe og prins Henrik kom til slottet fredag formiddag efter at være ankommet til Sønderborg Havn med Kongeskibet Dannebrog tidligere på dagen.

På Gråsten Slot blev Regentparret modtaget af kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der har ferieret på slottet sammen med deres fire børn den seneste uges tid.

Til gengæld glimrede prins Joachim og hans familie for andet år i træk ved deres fravær. 

Ifølge Billed-Bladet befinder prins Joachim og hans familie sig på ferie i udlandet.

Prins Henrik afslører ny skulptur

Lørdag eftermiddag vil prins Henrik være til stede på rådhuset i Tønder, hvor han afslører en af sine egne skulpturer, og søndag modtager Regentparret Gråsten Ringriderforenings optog på Gråsten Slot.

Mens dronning Margrethe og prins Henrik altså tilbringer den kommende tid i Danmark, skal både Kronprinsparret samt prins Joachim og prinsesse Marie snart ud på en længere udlandsrejse. 

Alle fire rejser nemlig i slutningen af juli til Rio i Brasilien for at deltage i forskellige aktiviteter i løbet af OL.

Prins Christian vinker til de fremmødte fotografer.
Ved sidste års sommerfotografering havde prinsesse Josephine brækket armen. I år var der heldigvis ingen brækkede lemmer at se.
Prins Henrik aer prins Vincent på hovedet.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik vinker til de fremmødte fotografer, mens prinsesse Alexandra af Sayn-Wittgenstein-Berleburg og hendes mand, grev Jefferson, ser til.
Tre generationer fanget i et morsomt øjeblik.
Prins Henrik har flere planer i det sønderjyske de kommende dage. Lørdag skal han således fremvise en skulptur, han selv har lavet, på Tønder Rådhus.
Prins Henrik kørte en tur med prins Christian, komtesse Ingrid og prins Vincent i golfvognen. Prins Vincent har været ude og plukke en blomst til sin mor, kronprinsesse Mary.
Prins Vincent overrækker en blomst, han har plukket, til sin mor, kronprinsesse Mary.
Også prinsesse Josephine plukkede blomster til sin mor, som hun her får et kram for.
Prinsesse Isabella varmer sig ind til sin mor, kronprinsesse Mary.
Prinsesse Josephine og prins Vincent leger med deres hund.
Prins Christian lige efter at have kastet en tennisbold til en af hundene.
Prinsesse Isabella og lillesøster prinsesse Josephine tager sig en tur i golfvognen - dog med assistance ved rattet.
Skal man, så skal man - også selvom der er fotografer til stede. De to kongelige gravhunde stjal for en kort stund fotografernes opmærksomhed.

Ud over den danske kongefamilie var også prinsesse Benediktes søn, prins Gustav af Sayn-Wittgenstein-Berleburg, hans kæreste Carina, samt hans søster, prinsesse Alexandra, hendes mand, grev Jefferson, og deres datter, komtesse Ingrid, til stede på Gråsten Slot. Det skriver Billed-Bladet.

Prinsesse Benedikte, der ellers også plejer at deltage i sommerfotograferingen, var forhindret på grund af et officielt arrangement i Tyskland, men ankommer ifølge Billed-Bladet til Gråsten Slot senere.