Prins Joachim blev væk: Se Kongefamiliens sommerbilleder fra Gråsten

Det meste af Kongefamilien var fredag samlet på Gråsten Slot, hvor der traditionen tro skulle tages sommerbilleder. Prins Joachim manglede dog.

Der var én, der var to, der var tre...

Ja, faktisk var der hele fire prinser, tre prinsesser og én dronning at se på, da Kongefamilien fredag formiddag stillede op til den årlige sommerfotografering ved Gråsten Slot.

Dronning Margrethe og prins Henrik kom til slottet fredag formiddag efter at være ankommet til Sønderborg Havn med Kongeskibet Dannebrog tidligere på dagen.

På Gråsten Slot blev Regentparret modtaget af kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der har ferieret på slottet sammen med deres fire børn den seneste uges tid.

Til gengæld glimrede prins Joachim og hans familie for andet år i træk ved deres fravær.

Ifølge Billed-Bladet befinder prins Joachim og hans familie sig på ferie i udlandet.

Prins Henrik afslører ny skulptur

Lørdag eftermiddag vil prins Henrik være til stede på rådhuset i Tønder, hvor han afslører en af sine egne skulpturer, og søndag modtager Regentparret Gråsten Ringriderforenings optog på Gråsten Slot.

Mens dronning Margrethe og prins Henrik altså tilbringer den kommende tid i Danmark, skal både Kronprinsparret samt prins Joachim og prinsesse Marie snart ud på en længere udlandsrejse.

Alle fire rejser nemlig i slutningen af juli til Rio i Brasilien for at deltage i forskellige aktiviteter i løbet af OL.

Ud over den danske kongefamilie var også prinsesse Benediktes søn, prins Gustav af Sayn-Wittgenstein-Berleburg, hans kæreste Carina, samt hans søster, prinsesse Alexandra, hendes mand, grev Jefferson, og deres datter, komtesse Ingrid, til stede på Gråsten Slot. Det skriver Billed-Bladet.

Prinsesse Benedikte, der ellers også plejer at deltage i sommerfotograferingen, var forhindret på grund af et officielt arrangement i Tyskland, men ankommer ifølge Billed-Bladet til Gråsten Slot senere.