Royale

Nu kan du få bolig på Buckingham Palace - hvis du har flair for at vaske op

Nu kan du få en unik mulighed for at blive en del af et af verdens ældste kongehuse. Buckingham Palace søger nemlig en ny medarbejder.

Man kan vel ikke sige London uden også at nævne Buckingham Palace. De fleste har givetvis også prøvet at bruge en storbyferie i London på timelange køer sammen med alle de andre turister for at få et glimt af livet på det historiske palads.

Men hvad nu hvis du kunne få lov til at bo der permanent, få alle måltider serveret, en årlig løn på 150.000 kroner og en måneds betalt ferie og – nå ja – vaske op for den royale familie?

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men det kan meget vel blive virkeligheden for dig. For det britiske kongehus søger en ny medarbejder.

Hjælp til i køkkenet

Alt du skal gøre er at hjælpe til i paladsets køkken.

- Du skal hjælpe med opvask og sørge for, at vores kokke og assistenter har alt, hvad de skal bruge for at kunne levere hundredvis af måltider til de ansatte hver dag, lyder det i jobopslaget.

Du behøver ingen erfaring

Det er slet ikke nødvendigt med erfaring - det er dog en fordel, hvis du har en forståelse for fødevarehygiejne og sikkerhed i et køkken, men hvis ikke, så skal paladset nok sørge for, at du får alle de færdigheder, du har brug for.

Det vigtigste er blot, at du elsker at arbejde i et team og ønsker at være en del af det daglige liv på paladset.

Til gengæld lover de, at du bliver en del af et ”tæt sammentømret og engageret team,” at du kan få en bolig stillet til rådighed på paladset, 33 dages ferie, pension og alle måltider inkluderet.

Din base vil være på Buckingham Palace, men der vil også blive mulighed for at rejse rundt til de andre kongelige residenser efter behov.

Ansøg inden længe

Udover køkkenmedarbejderen søger paladset også en medarbejder, der kan stå i spidsen for husholdningens antikke linned. 

Ansøgningsfristerne er henholdvis den 17. og den 20. juli. Begge stillinger kan findes og søges her.