Royale

Grevinde Alexandra: Jeg elsker Danmark

På trods af skilsmissen fra Martin Jørgensen er grevinde Alexandra, som oprindeligt kommer fra Hong Kong, ikke på vej væk fra Danmark.

På trods af at hendes 21 år i Danmark har budt på to forliste ægteskaber og megen opmærksomhed omkring hendes privatliv, så har grevinde Alexandra ikke skænket det en tanke at forlade landet. Hun har nemlig en stor kærlighed til landet.

- Jeg elsker Danmark. Jeg elsker de fire årstider. Mine børn er født her. Mit liv er her. Da jeg midt i tumulten blev spurgt, om jeg ville blive i Danmark, havde jeg slet ikke skænket den mulighed en tanke. Og jeg blev faktisk meget berørt, fordi jeg skal da ingen steder hen. Jeg bliver her, fortæller hun til BT, og fastslår, at hun bliver, hvor hun er:

- Danmark er det bedste sted i verden for ens børn at vokse op. Det er den bedste platform. Det bedste sted i verden at finde gode venner. Værdierne er intakte. Jeg kan ikke understrege, hvor gode venner jeg har, som er min familie her.

Grevinde Alexandra er født i Hong Kong, men flyttede til Danmark og giftede sig med prins Joachim i 1995. Sammen har de to børn. Prins Nikolai og Prins Felix på 16 og 13 år. Parret blev skilt i 2005. I 2007 giftede Alexandra sig med den 14 år yngre fotograf Martin Jørgensen, som hun blev skilt fra i efteråret 2015. Da Alexandra giftede sig med Martion Jørgensen byttede hun sin prinsessetitel ud med en titel som grevinde.