Royale

Josephine af Rosenborg er gravid

43-årige Josephine af Rosenborg venter sig til august.

- Vi er meget, meget glade. Det er simpelthen så dejligt, jubler Josephine af Rosenborg, der altid har drømt om at blive mor til tre.

Det kommer til at ske nu, hvor hun sammen med sin nye kæreste, Kenneth Schmidt, venter en lille ny til august.

Efter sorgen over sine forældres død og siden en skilsmisse er det en meget glad Josephine, der fortæller BILLED-BLADET om sine lykkelige omstændigheder.

  Se også: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik hjælper dronning Margrethe

Josephine af Rosenborg mor til tre

Josephine af Rosenborg lod sig for halvandet år siden skille fra sin tidligere mand, Thomas Schmidt, som hun har børnene Julius, 14 og Clara, 11 sammen med. Den lille ny bliver altså Josephines tredje barn, mens det for 38-årige Kenneth Schmidt er første gang, han skal være far.

Josephine af Rosenborg mistede for godt to år siden sine forældre, grev Christian og grevinde Anne Dorte, med et halvt års mellemrum.

  Se også: Kronprinsesse Victoria bærer dansk design – se det nye billede

De to blev begravet ved Lyngby Kirke under stor offentlig bevågenhed og med deltagelse fra kongehuset, i det grev Christian er fætter til dronningen.

Sorgen over tabet af forældrene fylder stadig hos de tre døtre, Josephine, Camilla og Feodora, men nu kan de alle se frem til familieforøgelse, når Josephine nedkommer til august. 

  Se også: SE BILLEDERNE: På tur i Fredensborg slots have