Royale

Kongehuset deler hjertevarmende billede af prinsesse Estelle og lillebror

De første billeder af den nyfødte svenske prins Oscar er blevet offentliggjort.

Den 2. marts klokken 20.28 kom den svenske prins Oscar, søn af kronprinsesse Victoria og prins Daniel, til verden på Karolinska Universitetssygehus i Solna. Og det gjorde prinsesse Estelle til storesøster. Det virker hun til at være ret vild med.

Som tak for alle lykønskningerne i forbindelse med fødslen har det svenske kongehus nemlig delt et billede på det sociale medie Facebook. Billedet er af prinsesse Estelle, der holder sin nyfødte lillebror Oscar. Og det er vist tydeligt for enhver, at hun er fuldstændig tryllebundet af den lille fyr i sine arme. 

Prinsesse Estelle er fire år gammel og er kronprinsesse Victoria og prins Daniels ældste barn. 

Varmt tack för alla hälsningar, lyckönskningar och gratulationer vi fått i samband med Prinsessan Estelles födelsedag...

Posted by Kungahuset on Thursday, March 24, 2016

Det svenske kongehus har også lagt en tak ud på deres hjemmeside. Her er det et billede af den nyfødte prins Oscar sammen med sin mor kronprinsesse Victoria.

Det svenske kongehus har delt dette billede på deres hjemmeside.

Det første officielle billede af den lille prins blev delt på det svenske kongehus' hjemmeside den 2. marts, altså fem dage efter han blev født. Prinsen skal hedde Oscar Carl Olof, og er den tredje i den svenske tronfølge efter sin mor og storesøster.

Första bilden på Prins Oscar! Prinsen är fotograferad på Haga slott, fem dagar gammal.

Posted by Kungahuset on Monday, March 7, 2016