Royale

Grevinde Alexandra: Jeg tror ikke, jeg får Nikolai hjem igen

Prins Nikolai trives på Herlufsholm Skole, og grevinde Alexandra regner ikke med at få ham hjem og bo igen.

De seneste måneder har været udfordrende for grevinde Alexandra, som i september 2015 meddelte, at hun lod sig skille fra Martin Jørgensen.

Men på det seneste er meget sket, og Alexandra har igen sin sædvanlige gnist i øjnene og udstråler ro og tilfredshed.

Grevinde Alexandra kan også glæde sig over, at hendes to sønner, prins Nikolai, 16, og prins Felix, 13, trives.

  Læs også: Grevinde Alexandra blev spurgt, om de flytter til udlandet: Se, hvad hun svarede her 

Grevinde Alexandra har dog skullet vænne sig til en ny situation, da prins Nikolai nu er elev på Herlufsholm Skole, hvor han går i gymnasiet og bor til daglig.

- Ja, jeg tror ikke, jeg får ham hjem mere – bare en gang imellem i weekenden. Og det er også dejligt at se, at han har det så godt der, lød det fra grevinde Alexandra til dobbeltballetforestillingen ”Sylfiden” & ”Tema og Variationer” på Det Kongelige Teater.

- Jeg syntes, at det var hårdt i starten, at han først kom hjem hver anden weekend. Men jeg har vænnet mig til det, og jeg kan se, at han trives. Jeg kan godt se, at det ikke kun er en beslutning, som han tager. Det påvirker hele familien, for lige pludselig er Felix ret meget enebarn derhjemme. Men han har det godt med det. 

  Læs også: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel: Det hedder vores lille prins

Endnu tættere på hinanden
På spørgsmålet om grevinde Alexandra gør noget særligt for sig selv med den flotte udstråling, hun har for tiden, svarer hun:

- Jeg nyder bare at være der, hvor jeg er. Jeg nyder livet, og hvis ikke for andet, så har alt det, der er sket, sørget for, at børnene og jeg er kommet endnu tættere på hinanden. Jeg troede ikke, det var muligt, men det er vi. Vi er et godt sted, lød det ærligt fra grevinde Alexandra om tiden efter bruddet.

I forhold til at komme tættere på prins Nikolai og prins Felix, blev grevinde Alexandra spurgt, om hun har gjort noget særligt.

- Nej, ikke ud over at være ærlige over for hinanden, være der for dem, støtte dem og bakke dem op. Jeg har altid sagt, at det er en god forældreting langsomt at kunne give slip. Det er ikke altid så nemt. Og jeg kan godt se, at de er godt på vej, så det gør mig glad. Jeg er en stolt mor, lød det.

  Læs også: Se den sjove video: Driblekongen Frederik viste sine talenter på fodboldbanen

Artiklen blev oprindelig publiceret på Billed-Bladet.dk