Royale

Grevinde Alexandra efter bruddet: - Vi er et godt sted

En glad grevinde Alexandra ankom lørdag aften til Det Kongelige Teater i indre København.

Efter bruddet med Martin Jørgensen nyder grevinde Alexandra livet med sønnerne, prins Nikolai og prins Felix, som hun er kommet endnu tættere på. Det fortalte grevinde Alexandra, da hun lørdag overværede "Sylfiden & Tema og Variationer" på Det Kgl. Teater.

Sammen med sin tidligere hofdame og gode veninde, Christine Wiberg-Lyng, glædede grevinde Alexandra sig til at overvære dobbeltforestillingen "Sylfiden & Tema og Variationer".

- Jeg nyder bare at være der, hvor jeg er. Jeg nyder livet, og hvis ikke for andet, så har alt det, der er sket, sørget for, at børnene og jeg er kommet endnu tættere på hinanden. Jeg troede ikke, det var muligt, men det er vi. Vi er et godt sted, lød det ærligt fra grevinde Alexandra om tiden efter bruddet med Martin Jørgensen. 

  Læs også: De gik fra hinanden i 2015.

Grevinde Alexandra støtter sine sønner

På spørgsmålet om, hvorvidt hun har gjort noget for at komme tættere på prins Nikolai og prins Felix, svarede grevinde Alexandra: 

- Nej, ikke udover at være ærlige over for hinanden, være der for dem, støtte dem og bakke dem op. Jeg har altid sagt, at det er en god forældreting langsomt at kunne give slip. Det er ikke altid så nemt. Og jeg kan godt se, at de er godt på vej, så det gør mig glad. Jeg er en stolt mor.

Grevinde Alexandra er vild med ballet, og forklarede, at hun også i december havde været i Det Kongelige Teater og se "Nøddeknækkeren".

  Læs også: Grevinde Alexandra sælger sin enorme villa i Hellerup

Nydt ballet fra barnsben

- Jeg har altid syntes, at ballet var dejligt, også da jeg var et lille barn. Dansk ballet er meget kendt og har en høj standard, så jeg glæder mig til at se forestillingen, sagde grevinde Alexandra. 

- Ballet er dejligt. Det er fantastisk at se, hvordan folk kan bruge deres krop og træne så meget og holde den så toptunet.

Det er heller ikke udelukket, at grevinde Alexandra en dag tager sine sønner, prins Nicolai og prins Felix, med ind og se ballet.

- Det ville være skønt at gøre en gang imellem. Det er en form for kunst, som også ville være rart at få børnene til at se.

  Læs også: Martin Jørgensen og Eva Harlou viste sig for første gang sammen til et arrangement

Nikolaj Hübbe udnævnte solodanser

Aftenens opsætning var en fejring af en vellykket danmarksturné, og sidst på aftenen tog balletmester Nikolaj Hübbe en smuk tradition i brug og udnævnte ballettens nyeste solodanser direkte fra scenen.

Holly Jean Dorger, 27, blev forfremmet til solodanser - den højeste titel en balletdanser kan nå.

Artiklen blev oprindeligt publiceret på Billedbladet.dk