Royale

Kongelige tvillinger fylder 5: Se Marys egne billeder her

Kronprinsparrets tvillingepar, prins Vincent og prinsesse Josephine, fylder fem år den 8. januar. Se billeder fra deres liv her.

I dag, fredag den 8. januar, er det fem år siden, at kronprinsesse Mary fødte Danmark et sæt royale tvillinger, nemlig prins Vincent Frederik Minik Alexander og prinsesse Josephine Sophia Ivalo Mathilda.

Prins Vincent kom til verden klokken 10.30, og 26 minutter senere blev prinsesse Josephine så født.

I løbet af det seneste år har dagens to fødselarer begge formået at skabe overskrifter i ugebladene og på nettet. Således kunne prinsesse Josephine fremvise en brækket arm under Kongefamiliens sommerferie i Gråsten i sommer, mens prins Vincent især fik sin farmors opmærksomhed, da han blev lidt for ivrig på balkonen under hendes fødselsdagsfejring på Amalienborg i april.

Se videoindslaget, hvor dronning Margrethe stopper prins Vincent i at kravle over balkonen, øverst.

I dagens anledning har Kongehuset udsendt tre nye billeder af prins Vincent og prinsesse Josephine, som alle er taget af kronprinsesse Mary. Se de helt nye billeder og en række tidligere billeder af tvillingeparret herunder.