Royale

Drømmer du om at blive kongelig? Her er de royale singler

For nyligt røg der endnu en royal single, da prins svenske prins Carl Philip blev gift med Sofia Hellqvist. 

De seneste år er der en del prinser og prinsesser, der har valgt at gifte sig, og dermed er udbudet af royale, der stadig venter på at finde deres udkårne, svundet ind. 

Men der er håb forude, hvis man går og drømmer om bonede gulve og en luksuriøs tilværelse som kongelig. Vi har samlet listen over nogle af de royale singler, der stadigvæk er tilbage. 

Prins og prinsesse med danske aner

Hvis man er på udkig efter en royal partner med danske aner, er der faktisk både en dansk prins og en prinsesse ledig. Græsk-danske prinsesse Theodora og prins Philippos, der er børn af græske kong Konstantin og dronning Margrethes søster Anne-Marie, er angiveligt begge singler. Noget halvt eller helt kongedømme skal man dog ikke regne med at overtage, hvis man gifter sig med den 31-årige prinsesse eller 29-årige prins. Det græske kongedømme blev nemlig afskaffet i 1973, men familiemedlemmerne fik lov at beholde deres titler. 

Belgisk søskendepar

I Belgien findes der også en ung prins og prinsesse, der er søskende og samtidig ledige på datingmarkedet. Den 23-årige prins Joachim er uddannet i det belgiske søværn og har en bachelor i økonomi, mens han søster, 26-årige Maria Laura, har studeret kinesisk i London. 

Eftertragtet ungkarl

I Storbritannien finder man den måske mest eftertragtede royale ungkarl for øjeblikket. I 2011 måtte alverdens kvinder opgive tanken om at blive dronning af England, da prins William giftede sig med hertuginde Kate, men man har stadigvæk en chance for at blive britisk prinsesse, hvis man gifter sig med Williams lille bror, 30-årige prins Harry. Ligesom mange andre prinser er han uddannet inden for militæret, og så skal man vist nok også være glad for nattelivet, i hvert fald er prinsen kendt som lidt af en festabe. 

Eksotisk prinsesse

Hvis du er villig til at rejse længere væk end Europa, findes der også en ung prinsesse i Thailand. 28-årige Sirivannavari Nariratana er barnebarn af den thailandske konge og interesserer sig meget for mode og ridesport. 

Kronprins med tvivlsom fortid

Der er faktisk også en chance for engang at blive dronning i Thailand. Sirivannavari Nariratanas far, kronprins Maha Vajiralongkorn, er nemlig blevet skilt for ganske nylig. Men selvom en kommende tilværelse som thailandsk dronning kan virke tillokkende, skal man lige notere sig, at den 62-årige kronprins har smidt tre tidligere koner for porten, og for øjeblikket er særdeles upopulær i Thailand af samme grund. 

Ung prins fra Luxembourg

23-årige prins Sébastian af Luxembourg er også single og læser marketing og international business. Han er søn af hertug Henri og hertuginde Maria Teresa.