Danskernes billeder af Dronning Margrethe - del dine her

16x9
Dronning Margrethe var i strålende humør, da hun blev fanget på kamera under en international militærøvelse tilbage i 1995. Ligger du inde med optagelser eller fotos af Dronningen, så vil vi meget gerne se dem. Foto: Søren Steffen / Scanpix Danmark

Nu kan dine optagelser og fotos af Dronning Margrethe blive en del af TV 2s store fælles fejring af hendes fødselsdag. Her kan du se hvordan.

I anledning af dronning Margrethes 80 års fødselsdag i april, forbereder TV 2 en stor fælles fejring med underholdsningsshow, interviews og helt ny dokumentar om dronningens liv. Blandt andet har journalister fra TV 2 besøgt arkiver i hele landet for at finde unikke billeder fra hele hendes liv.

Men dine billeder eller videoklip kan også blive en del af TV 2s dækning af den kongelige fødselsdag. Så hvis du har guld liggende i gemmerne på loftet eller på telefonen, vil vi meget gerne se det.

Har du digitale fotos eller video af Dronningen?

Så kan du uploade dem her:

Upload digital foto eller video
  Følgende formater kan uploades:
  Foto: png, jpg, bmp. Video: mp4, mov, mpeg, avi, wmv
  Din historie
  Kontaktoplysninger
  Tak. Vi har modtaget dit materiale.
  Beklager. Der skete en fejl under upload. Prøv venligst igen senere.

  Har du fysiske videooptagelser eller fotos af Dronningen?

  Så send dem til TV 2 på denne adresse:

  • TV 2 Danmark
  • Teglholm Allé 16
  • 2450 København
  • Att.: Redaktør Henriette Ladegaard-Pedersen

  Husk at vedlægge navn, adresse og telefonnummer, men også gerne beskrivelse af materialet.

  OBS! Ved indsendelse af materialet accepteres nedenstående betingelser for indsendelse af fotos eller video.

  Angiv meget gerne, hvis du ønsker materialet returneret, når TV 2 er færdig med det.

  Betingelser for upload

  Jeg bekræfter at være minimum 18 år, og jeg står inde for, at jeg har alle rettighederne til det indsendte materiale, at jeg har rettighederne til at offentliggøre det på alle måder samt tilladelse til alle medvirkende, der optræder på billederne.

  Hvis der er børn under 18 år i materialet, har jeg ansvaret for at have fået tilladelse fra indehaver(e) af forældremyndigheden.

  Jeg accepterer, at eventuelle erstatningskrav rettet mod TV 2 som følge af TV 2s bruge af det materiale, som jeg har uploadet, videresendes til mig som ansvarlig for at have krænket en 3. parts rettigheder.

  TV 2 har ret til at bruge materialet tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier og på alle platforme, herunder, men ikke begrænset til, kampagner og TV-programmer i forbindelse med TV 2s dækning af Kongehuset på tv, tv2.dk, TV 2 PLAY, på Facebook og andre sociale medier. Det er alene TV 2, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes eller ej.