Hollywood-stjernes ekskæreste deler private beskeder

Jonah Hill har ikke selv kommenteret på beskederne.

Skuespilleren Jonah Hill er i øjeblikket genstand for beskyldninger fra ekskæresten Sarah Brady, der har delt flere beskeder fra den verdensberømte skuespiller på sin Instagram-profil.

Det skriver flere medier, herunder Daily Mail.

I en af beskederne lister Jonah Hill en række ting op, som man ikke skal gøre, hvis man vil være i et forhold med ham.

Sarah Brady, der er surfer, skal ifølge skuespilleren undlade at surfe med mænd, have upassende venskaber med mænd, arbejde som model, optræde på billeder iført badedragt, dele sexede billeder eller være venner med ustabile personer fra fortiden – medmindre der er tale om "noget respektfuldt" som en kop kaffe.

Hele miseren begyndte med, at Sarah Brady delte et billede af sig selv på Instagram med teksten:

- Genopliver et billede, jeg tog ned på anmodning fra en narcissistisk kvindehader.

Hun delte de efterfølgende dage adskillige beskeder, som – ifølge hende – er fra Jonah Hill.

Blandt andet en besked, hvor Jonah Hill ifølge hende er utilfreds med, at hun har delt et billede af sig selv iført det, han mener, der er en g-streng.

Her skriver hun:

- Det her er en advarsel til alle piger. Hvis din partner skriver sådan her til dig, så lav en exitplan. Elsker jer. Ring, hvis I har brug for et øre.

Sarah Brady har lagt beskederne op på sin story på Instagram, hvilket betyder, at de bliver slettet efter 24 timer. Adskillige medier og brugere nåede dog at tage screenshots af beskedudvekslingerne.

Har ikke kommenteret

Jonah Hill har ikke selv reageret på beskyldningerne, som Sarah Brady lagde op på sin profil en måned efter, at Jonah Hill fik et barn med sin nye kæreste, Olivia Millar.

Beskederne har fået debatten til at rase på de sociale medier. Der er både brugere, der er på Jonah Hills side og mener, at det er upassende, at Sarah Brady har valgt at dele de private beskeder.

Samtidig er der brugere i den anden grøft, der mener, at beskederne er udtryk for misogyni og narcissisme – og at hun gør ret i at dele det på sociale medier.

Har delt yderligere beskeder

Sarah Brady har onsdag delt yderligere beskeder fra Jonah Hill på sin story, samtidig med at hun deler flere videoer af Tiktok-brugere, der taler hendes sag.

Her understreger hun, at hun ikke synes, at Jonah Hill er et monster, og at den manipulation, som hun oplevede fra ham, kan være ubevidst.

- Det er dog stadig følelsesmæssig misbrug, understreger hun.

Hun har også en besked til alle de Instagram-brugere, der har reageret negativt på hendes deling af beskeder.

- Til de personer, der spreder had om mig. Jeg foreslår, at I stopper med at følge mig og holder jeres fordømmende og afvisende kommentarer for jer selv. Det ville jeg ønske, at min eks havde gjort. I gentager det samme mønster. Jeg beder jer – bare gå væk.