Kendte

Sussi med nedslående nyt om Leo

TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

I et opslag på Facebook fortæller Sussi Nielsen, at hendes mand og musikalske partner igen er blevet indlagt.

Den mangeårige musiker Leo Nielsen fra den musikalske duo Sussi og Leo er igen blevet indlagt, og hans tilstand er kritisk.

Det oplyser hustruen, Sussi Nielsen, på Facebook.

- Godaften, søde venner. Leo er igen kommet på sygehuset. Denne gang er der intet at gøre. Nu er nyrerne også ved at stå af. Han ligger lige så stille og sover.

- Jeg kan ikke komme i kontakt med ham. Hold kæft, hvor jeg kommer til at savne ham, lyder det i opslaget.

Til bt.dk siger Sussi Nielsen om de dystre udsigter:

- Jeg har hele tiden haft fornemmelsen. Lige siden han blev indlagt, hvor jeg også fik at vide flere gange, at han var døende, har jeg jo tænkt: "Gad vide, om han overhovedet overlever det".

- Det er så synd for ham. Han havde så meget, han gerne ville nå at lave inden, siger Sussi Nielsen og vægrer sig ved at tage ordet i sin mund.

I kommentarsporet strømmer det ind med varme tanker til parret, der har været sammen, siden de var 15 år.

Pension i december

I december blev Leo Nielsen indlagt med tarmslyng.

- Det er lige så stille og roligt blevet værre og værre over de seneste par år, og det tog til i december, har Sussi Nielsen tidligere fortalt til TV2 Nord.

I midten af december stod det så grelt til, at Leo Nielsen kastede meget op. Derfor insisterede hun på at ringe efter en ambulance.

- Han var rigtig dårlig og kunne ikke rejse sig. Heldigvis har han fået det bedre nu, efter at han blev indlagt, sagde Sussi Nielsen dengang.

På grund af sygdommen måtte Leo Nielsen indstille sin musikkarriere.

23 år på skansen

Det musikalske gennembrud for Sussie og Leo kom på Skansen i Skagen, hvor de optrådte første gang i 1979. Her fortsatte de med at spille op til fest i 23 år og blev kult hen ad vejen. Ofte spillede de for så mange mennesker, at det var umuligt at komme i baren. Så i stedet gik pengene fra hånd til hånd mod baren, og øllene gik den anden vej.

Duoen spillede sin sidste koncert på Skansen 14. oktober 2003. Succesen blev for stor, og det var ikke længere sjovt at spille, har Sussi Nielsen fortalt til TV 2 Nord.

Parret fra Saltum stoppede dog ikke med at optræde, og i 2021 kunne Sussi og Leo fejre 50-årsjubilæum.