GO'

Mads Steffensen bliver gæstevært på 'Go' morgen Danmark'

Mads Steffensen sagde for to år siden farvel til jobbet som tv- og radiovært på DR.

Når TV 2-programmet 'Go' morgen Danmark' åbner lørdag morgen, bliver det med et nyt ansigt i værtsrollen.

Både lørdag og søndag morgen får en af programmets faste værter Michèle Bellaiche selskab af den tidligere DR-vært Mads Steffensen.

Det er første gang, Mads Steffensens optræder som vært på TV 2, og han ser frem til sin debut hos den tidligere "konkurrent", siger han.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Det er jo to år siden, at jeg sidst arbejdede på en lørdag, og det har jeg egentligt nydt ikke at skulle gøre, men da jeg fik tilbuddet, tænkte jeg, at det kunne være sjovt at prøve igen, lyder det fra Mads Steffensen.

- Men jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke var klar over, at de begyndte så tidligt, tilføjer han med grin.

Sagde farvel til DR for to år siden

I 2020 besluttede Mads Steffensen at sige farvel til jobbet som tv- og radiovært på DR.

Inden da havde han været været vært på tv-programmer som 'Kender du typen' og 'Alle mod 1' og ikke mindst radioprogrammet 'Mads & Monopolet', som han havde været vært for i 17 år.

Ifølge Henriette Ladegaard, der er redaktør for 'Go' morgen Danmark' og 'Go' aften LIVE', er det dog ikke kun Mads Steffensens lange cv, der har været afgørende.

- Mads er en virkelig dygtig vært, og så er han bare rigtig godt selskab, så derfor er jeg simpelthen så glad for, at han har sagt ja til at hjælpe os her, hvor vores faste værter har travlt, barsler eller er på andre projekter, siger hun.

Jeg kan ikke sige mere om det. Ikke endnu

Mads Steffensen, tv- og radiovært

Michèle Bellaiche ringede selv

Det var ifølge Mads Steffensen Michéle Bellaiche selv, der ringede og foreslog, at han blev medvært i weekenden.

- Michéle og jeg kender jo hinanden godt, og hun er både sød, dygtig og sjov, og jeg tænkte med det samme, at det ville være sjovt at arbejde sammen med hende. Og så har jeg hørt, at Claus Holm er kok på lørdag. Ham kender jeg også, og jeg elsker at spise hans mad, siger Mads Steffensen.

Og så føler han, at han kender programmet.

- Jeg lavede jo 'Aftenshowet' på DR i fire år frem til 2011, og udover at vi jo konkurrerede om at få mange af de samme gæster, så var vi også nært beslægtede, og jeg kan virkelig godt lide arbejdet med den slags programmer, siger Mads Steffensen.

- Det kan være, at der skal bankes lidt rust af, men jeg er sikker på, at det hele nok skal gå, tilføjer han.

I første omgang er det kun denne weekend, at Mads Steffensen optræder som vært på TV 2.

Det bliver dog ikke sidste gang, at danskerne kommer til at se ham på tv-skærmen, lyder det.

- Jeg har planer om det, men jeg kan ikke sige mere om det. Ikke endnu, siger Mads Steffensen til TV 2.