Kendte

Ikonisk tv-serie siger farvel til hovedpersonen efter 17 år

Ellen Pompeo, der spiller lægen Meredith Grey i serien 'Grey's hvide verden', takker fans for opbakning og støtte.

Igennem 19 sæsoner af serien 'Grey's hvide verden' har 53-årige Ellen Pompeo spillet hovedrollen som Meredith Grey på det fiktive hospital, Seattle Grace Mercy West Hospital.

Men efter den kommende sæson er det slut, skriver internationale medier.

På mediet Instagram har tv-stjernen lagt et billede op af sig selv foran en væg med teksten "All you need is love". Under billedet takker hun de mange fans, der har fulgt serien igennem de seneste 17 år.

- Jeg er evigt taknemmelig og ydmyg over den kærlighed og støtte, I alle har vist mig, Meredith GREY og showet i 19 sæsoner!, skriver hun.

Teaser og afskedsreception

I teasere for den nye sæson står det klart, at Ellen Pompeo stopper i serien. Et klip fra en episode viser, at Meredith Grey flytter fra storbyen Seattle for at starte på en frisk i Boston, og et andet klip viser en afskedsreception blandt hospitalskollegerne.

Tilbage i august blev det første gang rapporteret, at Ellen Pompeo ville have en mindre rolle i den nye sæson, skriver den amerikanske tv-station CNN.

- Showet må fortsætte, og jeg kommer helt sikkert tilbage på besøg. Med en masse kærlighed og enorm taknemmelighed, skriver Ellen Pompeo i sit opslag på Instagram.

Ellen Pompeo har haft hovedrollen i 'Grey's hvide verden' siden den fik premiere i 2005. Dermed har hun spillet med i mere end 400 afsnit af serien.

Serien har vundet flere priser herunder Emmy Awards og Golden Globe Awards igennem årene.

Ellen Pompeo har vundet den amerikanske skuespillerpris Screen Actors Guild Award og fået en Golden Globe-nominering for sin rolle i serien.