Kendte

Lisbet Dahl vender tilbage i ny revysatsning sammen med flere store navne

James Price, Andreas Bo og Linda P. er sammen med Lisbet Dahl blandt navnene i den nye sæson af Tivolirevyen.

Den garvede revyinstruktør og skuespiller Lisbet Dahl gør comeback, efter at hun stoppede i Cirkusrevyen tidligere på året.

Denne gang er det Tivolirevyen, der får æren af Lisbet Dahl, som tager 48 års erfaring fordelt på 33 sæsoner fra Cirkusrevyen med sig.

Det oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

Desuden kan forlystelsesparken løfte sløret for et nyt hold af skuespillere, der skal medvirke i næste års Tivolirevy, der vender tilbage til Glassalen efter en længere pause.

Har samlet profileret hold

Udover Lisbet Dahl består den af Linda P., Andreas Bo, Carsten Svendsen, Nicolai Jørgensen – og så har Lisbet Dahl fået følgeskab af kapelmester James Price, der blev vraget fra Cirkusrevyen efter 22 år på posten.

Det er Lisbet Dahl, der har stået for sammensætningen af det nye hold, der skal være med i forestillingen, der får premiere 1. juni 2023. Hun er både med som instruktør og skuespiller.

Hun glæder sig til igen at skulle spille revy i Tivoli.

- Det bliver som at komme hjem igen med udsigten til at skulle optræde og instruere i Tivoli. Glassalen emmer af historie, og jeg kan faktisk ikke forestille mig et bedre sted til revy, siger hun ifølge pressemeddelelsen.

I fodsporende på Dirch Passer og Jørgen Ryg

Sidste gang, der var revy i Tivoli, var tilbage i 2014, hvor blandt andet Søs Egelind og Bodil Jørgensen deltog i revyen 'Tam Tam' i Glassalen.

Tidligere har store navne som Dirch Passer, Jørgen Ryg og Ulf Pilgaard medvirket i revyer i den gamle forlystelsespark.

- Det bliver sjovt at skulle lave revy på skuldrene af Søs Egelind, Bodil Jørgensen, Preben Kristensen, Dirch Passer, Ulf Pilgaard og alle de andre. Dette års hold kommer til at bestå af næste generation af store personligheder, som omfavner satire, parodier, skarpe punchlines og gode sange, lyder det fra Lisbet Dahl.

Sidste års Cirkusrevy blev afbrudt for Lisbet Dahl, da hun blev sygemeldt med stress midt i spilleperioden.

Det var meningen, at hun skulle have været med i årets revy på Bakken, der var meldt ud som hendes sidste. Men hun måtte melde fra på grund af senfølger fra coronavirus.