Britney Spears vil gøre comeback med Elton John - men hun har en agenda, siger musikekspert

Elton John vil imponere publikummet i USA, og derfor giver det god mening, at han samarbejder med "the all American girl", siger musikekspert.

Efter snart to ĂĄr uden singleudgivelser er superstjernen Britney Spears klar pĂĄ at indtage musikscenen igen.

Denne gang bliver det i samarbejde med den etablerede poplegende Elton John, oplyser en talsmand til nyhedsbureauet PA ifølge The Guardian og BBC. Sangen vil få titlen 'Hold me closer' og vil være en ny version af Elton Johns populære single 'Tiny dancer' fra 1971.

Britney Spears er sulten efter at udgive ny musik

Henrik Milling, musikekspert

Og det kan der være en strategisk årsag til, fortæller musikeksperten Henrik Milling til TV 2.

- Hendes seneste forsøg på at slå igennem har været triste, for der har ikke været meget punch i hendes sidste singler. Men nu læner hun sig op af et fantastisk nummer, så jeg ser en større sandsynlighed for, at hun vil få succes denne gang, siger han.

Fra Dua Lipa til Britney Spears

Allerede mandag kunne Elton Johns fans gætte sig frem til, at en ny sang er på vej, da han delte et opslag på sin Instagram-profil med sangtitlen.

Sidste år udgav Elton John singlen 'Cold heart' med sangerinden Dua Lipa, og der gik ikke længe, før den toppede hitlister. Ifølge Henrik Milling forsøger Elton John at gentage succesen gennem sit samarbejde med Britney Spears.

Det britiske musikikon har nemlig et mĂĄl om at opretholde sit brand.

- Ved at arbejde sammen med Britney Spears taler han til den yngre generation. Han har fokus på publikummet i USA, for den har han haft mest succes med, og der dyrker man nærmest Britney Spears. Hun er trods alt the all American girl, siger Henrik Milling.

Heller popstjerne end pressefænomen

'Hold me closer' vil blive Britney Spears' første udgivelse, efter at en domstol i Los Angeles tilbage i november besluttede, at hendes far, Jamie Spears, skulle afsættes som hendes værge efter 13 år. Dengang styrede han hendes økonomiske og forretningsmæssige forhold i samarbejde med et forvaltningsfirma.

Flere gange havde popstjernen afgivet følelsesladede vidnesbyrd og betegnet værgemålet som misbrug.

Sagen førte til stor medieomtale og to dokumentarer. Derudover startede hendes fans kampagnen #freeBritney, som blev et fænomen på sociale medier.

Under retsmøderne var et stort antal af Britney Spears' tilhængere mødt op uden for med skilte, hvorpå der var skrevet "Free Britney", for at vise deres støtte til sangerinden.

Ifølge Henrik Milling er Britney Spears i løbet af de sidste år blevet mere kendt for at være et pressefænomen end en popstjerne, og det vil hun nu gøre op med.

- Britney Spears er sulten efter at udgive ny musik, for hun har et ønske om at få sin musikalske karriere til at fortsætte. Hun giver ikke op, siger han til TV 2.